Dacia Unirea intalneste maine pe UTA

ArticoleSimilare

Sâmbătă, de la ora 11.00, în penultima etapă a turului a Ligii a 2-a la fotbal, Dacia Unirea Brăila va întâlni pe Stadionul Municipal pe UTA, echipă care la începutul sezonului își propusese promovarea, dar acum se află aproape de zona retrogradării.

Cu 17 puncte acumulate, Dacia Unirea ocupă locul al 15-lea, iar adversara sa se află o poziţie mai sus în clasament, cu 18 puncte. Ambele echipe au pierdut în etapa trecută. UTA a fost învinsă pe teren propriu cu 2-1 de ASA Tg. Mureş, în timp ce brăilenii au pierdut cu 3-2 în deplasare la Olimpia Satu Mare. La Dacia Unirea nu vor evolua Covaciu, care s-a accidentat la antrenamentul de marţi, şi Roşoagă, aflat în recuperare. De asemenea, în cursul acestei săptămâni, echipa fanion a oraşului Brăila s-a despărţit pe cale amiabilă de Cosmin Mihai.

Arădenii au plecat de miercuri spre Brăila și au înoptat la hotelul ”Ramada” din Brașov, iar azi-dimineață, Cristi Todea a condus un antrenament. După prânz, aceștia au plecat spre Brăila unde se vor caza la hotelul ”Traian”.

Partida va fi arbitrată la centru de Chițu Marius din Târgovişte, ajutat la cele două linii de arbitrii asistenți Cătană Gabriel Ion din Târgovişte și Dobre Răzvan Mihai din Şotânga. Arbitru de rezervă va fi Sergiu Mavriche  din Bacău. Cu Marius Chițu la centru, brăilenii au câștigat cu 1-0 la Gloria Buzău și au terminat la egalitate, scor 0-0 la Farul Constanța, ambele meciuri în 2014. Tot în 2014 au pierdut cu 4-1 la Balotești, iar în primăvara lui 2015 au remizat, 0-0 la Berceni. În sezonul trecut, în primăvara lui 2017, brăilenii au pierdut la Snagov cu 3-0 în fața Metalului Reșița, iar startul acestui campionat Chițu a fost la centru în meciul câștigat de elevii lui Alin Pânzaru cu 9-1 în fața celor de la Foresta Suceava.

În ultima etapă, Dacia Unirea se va deplasa la Pandurii Tg. Jiu, sâmbătă, 25 noiembrie. În acest an se vor desfăşura şi două etape din retur. Pe 2 decembrie, Dacia Unirea va juca în prima etapă a returului la ASU Politehnica Timişoara, apoi pe teren propriu, cu Ştiinţa Miroslava, pe 9 decembrie.