miercuri, 29, mai 2024
19 °c
Ro

Dacia Unirea incearca minunea in deplasarea de la Calarasi

Astăzi, de la ora 18.00, în Liga a II-a se desfăşoară ultimele două partide din etapa a 35-a. Dacia Unirea Brăila va evolua în deplasare la Dunărea Călărași, lidera Ligii a 2-a și deja promovată în Liga 1. Dacia Unirea ocupă locul 16 înaintea acestui meci, cu 24 de puncte, fiind devansată de Pandurii Tg. Jiu, care a obținut un punct în meciul jucat miercuri pe teren propriu cu Luceafărul Oradea.

Un punct în meciul de la Călărași ar fi important pentru echipa pregătită de Alin Pânzaru în tentativa sa de a se menţine în Liga a 2-a şi în sezonul următor.

În tur, pe 8 noiembrie, meciul de la Brăila s-a încheiat la egalitate, 1-1, Olimpiu Bucur a deschis scorul în minutul 19, iar Dunărea Călăraşi a restabilit egalitatea în minutul 76 graţie reuşitei lui Călin Cristea.

Partida de la Călărași, care va fi transmisă în direct de Digisport 1, va fi arbitrată la centru de Coza Ionuţ din Cernica, ajutat la cele două linii de arbitrii asistenți Vornicu Adrian din Iaşi și Bobe Ionuţ Marius din Videle. Arbitru de rezervă va fi Burloiu Dorin din Galaţi.

Cu Ionuț Coza la centru, Dacia Unirea Brăila are 4 victorii, două egaluri și o singură înfrângere. Tot arbitrul din Cernica a fost la centru și în meciul din 2016, când echipa lui Alin Pânzaru a câștigat cu 2-1 la Căălărași.