sâmbătă, 20, aprilie 2024
11 °c
Ro

Dacia Unirea II Braila a obtinut prima victorie in Liga a 4-a

Dacia Unirea II Braila a obtinut prima victorie in Liga a 4-a
Dacia Unirea II Braila a obtinut prima victorie in Liga a 4-a

La sfârșitul săptămânii trecute, Liga a 4-a a fotbalului brăilean a programat meciurile etapei a VI-a. Sâmbătă s-au jucat 4 meciuri, iar duminică s-a jucat ultimul joc, pe stadionul Municipal din Brăila. Scorul etapei a fost realizat de ACS Comunal Cazasu în deplasarea de la Movila Miresii, după victoria cu 8-0. Tot 8 goluri s-au marcat și pe Municipal, dintre care 6 în ultimele 25 de minute. Golgheterul etapei a fost Dorel Stancu, de la Dacia Unirea II Brăila, autor a trei goluri în prima victorie a echipei pregătite de Adrian Baldovin în acest sezon de Liga a 4-a.

Cele două pretendente la câștigarea campionatului, CS Făurei și Viitorul Ianca au câștigat în deplasare cu același scor, 1-2, ambele obținând victoriile pe final de meci.

Voinţa Şuţeşti – CS Făurei 1-2 (1-0). Derby-ul etapei a fost câștigat de echipa lui Mihai Ciobanu. Gazdele au deschis scorul în minutul 43 prin Andrei Mușat și Voința a intrat în avantaj la pauză. În minutul 52 Ciprian Teleagă a restabilit egalitatea, iar în minutul 90 Iulian Bogoș a marcat golul victoriei celor de la Făurei. La juniori gazdele au învins cu 3-0.

Voința Șuțești: Sîrbu – M. Vizireanu, M. Măgăriță, Neacșu, Cristea, M. Călin, Custură, Mușat, Crangă, Veber. Au mai jucat: Fl. Cârlan, Fănel Cârlan, Fl. Șerban.

CS Făurei: Sfârlea – Grozea, Percă, Teleagă, M. Bosoi, V. Cloșcă, M. Tudose, I. Bogoș, G. Novac, Al. Moroșanu, S. Nicoliță. Au mai jucat: D. Frățilă, D. Apostol și L. Butiseacă.

Gloria Movila Miresii – Comunal Cazasu 0-8 (0-3). Au marcat: Al. Cotigă (28), Oaie (34, 52), Avramescu (42), Matei (48, 54), M. Panțuru (autogol – min. 78), Pavelescu (86). La juniori scorul a fost 2-4.

Viitorul Însurăţei – Viitorul Ianca 1-2 (0-1). Lidera Ligii a 4-a a deschis scorul repede, prin Andrei Crăciun în minutul 3 și au condus până în minutul 75 când Gheorghe Viorel a reușit să egaleze. Echipa lui Viorel Ciucașu a ieșit la atac și a marcat golul victoriei în minutul 80 prin Daniel Cazan. La juniori A1 Ianca a câștigat cu 9-1.

Viitorul Însurăței: Cristea – V. Tănase, G. Priceputu, M. Moldoveanu, Ad. Coman, Val. Ion, M. Baicu, M. Stan, Gheorghe Viorel, Al. Cireașă, I. Oprea. Au mai jucat: T. Radu și Fl. Ivan.

Viitorul Ianca: D. Jalbă – N. Zăgan, C. Dobrin, I. Smeu, M. Stoican, Cr. Irimia, D. Cazan, M. Ghiviciu, M. Ioniță, C. Necoară, A. Crăciun. Au mai jucat: V. Durbacă, Al. Colniceanu și R. Sterpu.

Dacia Unirea 2 Brăila – Dunărea Tichileşti 5-3 (1-0). M. Oprea a deschis scorul în minutul 17 pentru Dacia Unirea și elevii lui Adrian Baldovin au menținut scorul până la pauză. În reptiza a doua Marius Dima și coechipierii săi s-au întrecut în ratări, dar în minutul 55 Marius Dima a luat o acțiune pe cont propriu și a marcat cu un șut de la 20 de metri, 2-0 pentru Dacia Unirea. Dorel Stancu a majorat avantajul gazdelor la 4-0, cu golurile marcate în minutele 67 și 70. Oaspeții au redus din handicap un minut mai târziu prin Ion, pentru ca în minutul 75 Stancu să înscrie al treilea său gol și să refacă diferența de 4 goluri. Fl. Sfârtoc în minutul 79 și Cazan în minutul 85 au mai redus din handicap, stabilind scorul final. La juniori A1 Dunărea Tichilești a câștigat cu 6-1.

Voinţa Vişani – Pandurii Tudor Vladimirescu 2-1 (1-0). Pentru gazde a marcat Alin Radu în minutele 24 și 55. Golul oaspeților a fost marcat de Tănase în minutul 68. La juniori A1 Voința Vișani a câștigat cu 7-1.

În clasamentul Ligii a 4-a Viitorul Ianca a rămas lider, cu 16 puncte și golaveraj 24-3. Pe locul 2 a revenit CS Făurei, cu 13 puncte, iar pe următoarele două locuri se află Voința Vișani și Voința Șuțești, ambele cu câte 12 puncte.

La juniori A1 Viitorul Ianca este lider cu maximum de puncte după 6 etape.