Sport

Dacia Unirea Braila vizeza doar victoria in meciul de duminica, cu CS Afumati

Dacia Unirea Braila vizeza doar victoria in meciul de duminica, cu CS Afumati

Duminică, 13 mai, de la ora 11.00, Dacia Unirea Brăila întâlnește pe teren propriu pe CS Afumați, într-un meci contând pentru etapa a 34-a a Ligi a 2-a. Echipa antrenată de Alin Pânzaru are nevoie de un succes pentru a se desprinde de locurile retrogradabile, acolo unde lupta pentru salvare s-a încins în acest final de campionat.

Pentru meciul cu CS Afumați antrenorul Alin Pânzaru nu are jucători suspendați sau accidentați, astfel că poate alinia cel mai bun 11. Dacia Unirea Brăila ocupă înaintea acestei partide locul 15, cu 34 de puncte, la egalitate de puncte cu echipele de pe locurile 16 și 17, locuri retrogradabile. După seria de trei victorii consecutive, Dacia Unirea a pierdut două meciuri la rând, acasă cu Hermannstadt, finalista Cupei României, și în deplasare la Balotești. În sezonul de primăvară Dacia Unirea Brăila are două victorii, un egal și o înfrângere pe teren propriu, la care se adaugă și meciul câștigat la masa verde cu ASA Tg. Mures.

Echipa lui Neagu vine la Brăila din postura de ocupantă a locului 5 și un punct pe Municipal ar propulsa echipa ilfoveană pe locul 4, după ce FC Argeș a pierdut în această etapă pe teren propriu cu CS Balotești. CS Afumați a stat etapa trecută și a câștigat la masa verde meciul cu TG. Mureș. În sezonul de primăvară ilfovenii au patru înfrângeri în deplasare, toate cu același scor, 1-2, și o victorie cu 1-0, la Foresta Fălticeni.

Partida dintre Dacia Unirea Brăila și CS Afumați va fi condusă de o brigadă avându-l la centru pe ploieșteanul Adrian Ilyeș, ajutat de arbitrii asistenți Iulian Cătălin Brînză și Ciprian Iovu, ambii din Botoșani.

Cu Ilyeș la centru echipa brăileană are 3 victorii, toate în Liga a 2-a, patru egaluri (două în Liga a 3-a și două în Liga a 2-a) și trei înfrângeri (una în Liga a 3-a și două în Liga a 2-a). La meciurile de pe teren propriu bilanțul brăilenilor cu Adrian Ilyeș la centru este perfect egal, cu două victori, două egaluri și două înfrângeri. CS Afumați nu a câștigat niciodată cu Ilyeș la centru, având două egaluri și două înfrângeri.

În meciul tur , CS Afumați a câștigat cu 2-0 (1-0) prin golurile marcate de Patriche (6) și Burlacu (90+4). În campionatul trecut, la Brăila, CS Afumați s-a impus cu 5-1, după ce în meciul tur partida se terminase la egalitate, scor 1-1.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •