Sport

Dacia Unirea Braila la prima infrangere in amicalele de iarna

Dacia Unirea Braila la prima infrangere in amicalele de iarna
Dacia Unirea Braila la prima infrangere in amicalele de iarna
Dacia Unirea Braila la prima infrangere in amicalele de iarna

Dacia Unirea Brăila a jucat miercuri dimineață, pe stadionul Siderurgistul din Galați, un nou meci de pregătire în această perioadă de iarnă. Adversara echipei antrenate de Alin Pânzaru a fost Metalul LPS Buzău, o echipă din Liga a 4-a din județul vecin. Buzoienii pregătiți de Vali Stan, fost jucător și la CF Brăila, a reușit să se impună cu 1-0 pe stadionul Siderurgistul, unicul gol al partidei fiind marcat de Mihai Ion.

Brăilenii au avut numeroase ocazii de poartă, iar buzoienii doar două, dar au reușit să o fructifice pe ultima, după o gafă a lui Marin Iordache. Metalul a mai avut două ocazii mari de a marca, una prin Vasile Leu, scăpat singur cu portarul Ștefan Leu și una în prima repriză, când Păun a șutat din interiorul careului la colțul scurt, dar Olaru a respins în corner.

Dacia Unirea Brăila a dominat aproape tot meciul, dar mai ales în prima repriză, când brăilenii au fost superiori clar la linia de mijloc. Echipa pregătită de Alin Pânzaru a ratat o imensă ocazie de a înscrie la jumătatea primei reprize, prin Stelian Nicoliţă, care nu a găsit spaţiul porţii de la doar doi metri după ce portarul Doboş a respins neglijent mingea şutată de Muscă. În prima repriză Dima, Muscă, Ivan şi Stelian Nicoliţă au irosit alte patru ocazii de a deschide scorul, dar primele 45 de minute s-au încheiat la scorul de 0-0.

La începutul reprizei secunde Nicoliţă şi Muscă nu au reuşit să profite de centrarea foarte bună a lui Gicu Iordache. Jocul a fost apoi unul de uzură, cu numeroase pase greşite, de o parte şi de alta. Pe finalul meciului Bardaş şi Kovacs au combinat în apropierea careului advers, ultimul a centrat în faţa porţii, însă Marin Iordache a şutat de la cinci metri peste transversală. Acelaşi jucător a trimis mingea în bară de la numai şase metri peste câteva minute, iar la faza imediat următoare, Marin Iordache a gafat în apropierea propriului careu într-un duel unu la unu cu Mihai Ion, buzoianul a şutat de la zece metri la colţul lung şi a marcat unicul gol al partidei.

Dacia Unirea prima repriză: Olaru (min. 30 Mitrea) – Niţă, Ivan, Ghiocel, Stănciulescu – G. Gheorghe, Dima, Petean, G. Iordache – Muscă, S. Nicoliţă. În repriza a doua au jucat: Mitrea (min. 60 Şt. Leu) – Iosofache, Moroianu, Olenic, Necoară – M. Iordache, Puşcaşu, P. Ioan, G. Iordache (min. 61 Bardaş) – Nicoliţă (min. 61 Mucuţă), Muscă (min. 61 Kovacs). Nu au fost utilizați în acest meci: Frunză, Onofraş, Enciu şi Roşu.
Metalul LPS Buzău: Doboş – Crăciun, Şt. Păun, Nedelea, Toader – Manea, M. Ion, Panaitescu, Lazăr – D. Păun, Radu. În repriza a doua au mai evoluat Ghiţă, Chirică, V. Leu, Adnan, Iacob, Pâslaru, Benga.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •