Sport

Dacia Unirea Braila isi afla vineri la ora 12.00 adversara din Cupa Romaniei

Dacia Unirea Braila isi afla vineri la ora 12.00 adversara din Cupa Romaniei
Dacia Unirea Braila isi afla vineri la ora 12.00
Dacia Unirea Braila isi afla vineri la ora 12.00

Federația Română de Fotbal a stabilit procedura tragerii la sorți a meciurilor din 16-imile Cupei României ediția 2015-2016, programată vineri 11 septembrie, de la ora 12.00, fază în care s-au calificat 18 echipe din fazele anterioare și cele 14 echipe din Liga I. Echipele au fost repartizate în 3 urne valorice, iar Dacia Unirea Brăila face parte din urna C, alături de celelalte 17 echipe calificate după etapa a V-a, desfășurată marți și miercuri.

Componența celor trei urne este următoarea:

Urna A: FC Steaua București;ASA Târgu Mureș; CFR Cluj; Astra Giurgiu; CSU Craiova; Petrolul Ploiești;

Urna B: Dinamo București; ASC Botoșani; Pandurii Târgu Jiu; CSMU Iași; FC Viitorul Constanța; Concordia Chiajna; FC Voluntari; Poli Timișoara;

Urna C: FC Viitorul 2 Constanța; Dacia Unirea Brăila; SC Bacău; Bucovina Pojorâta; FCM Baia Mare; U Cluj; ASA Târgu Mureș 2; CSM Râmnicu Vâlcea; CS Mioveni; Unirea Brânceni; UTA Bătrâna Doamnă; Ripensia Timișoara; Unirea Tărlungeni; FC Brașov; CS Balotești; FC Academia Clinceni; ACS Berceni; Rapid CFR Suceava.

În prima etapă a tragerii la sorți, se grupează echipe din urna A cu echipe din urna C (6 jocuri) și, în continuare, echipe din urna B cu echipe din urna C (8 jocuri). Cele 4 echipe rămase în urna C se grupează între ele.

Pentru jocurile din optimi, sferturi de finală și semifinale, echipele calificate vor fi repartizate în aceleași urne valorice ca și în cadrul șaisprezecimilor, tragerea la sorți urmând să se efectueze în mod similar (conform art.30.6 din ROAF).

Jocurile din șaisprezecimile, optimile și sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct și sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile regulamentare necesare disputării jocului și televizării (conform art.30.6.1 din ROAF).

 

Jocurile din cadrul șaisprezecimilor Cupei României vor avea loc marți/miercuri/joi, pe 22/23/24 septembrie, cu începere de la ora 16,30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit de Comitetul de urgență.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •