Sport

Dacia Unirea Braila a plecat in cantonament si asteapta sprijin de la administratia locala

Dacia Unirea Braila a plecat in cantonament si asteapta sprijin de la administratia locala
Dacia Unirea Braila a plecat in cantonament, dar asteapta sprijin de la administratia locala
Dacia Unirea Braila a plecat in cantonament, dar asteapta sprijin de la administratia locala

Finantarea cluburilor sportive de catre consiliile judetene si primarii este o problema tot mai acerba in acest inceput de an. Din cauza nesigurantei unui buget stabil pentru acest an, Dacia Unirea Braila nu a reusit deocamdata sa transfere nici un jucator care sa compelteze plecarile din aceasta iarna.

Nu pot sa aduc pe cineva la Braila din cauza bugetului, care nu e aprobat. Pentru noi e un mod de a trai, ne-am obisnuit cu situatia asta de ani de zile. Numeric stam ok, 24 de jucatori, astfel ca acest capitol nu mai este atat de important. Eu cred ca vom face fata cu acest lot sa ne mentinem in Liga 2.Prin bunavointa domnului Carligea, cantonamentul e platit si il vom urma cu strictete. Sa vedem ce va fi de acum incolo” a declarat Alin Panzaru la emisiunea „Trafic sport” de la radio Sport Total FM.

Echipa braileană a plecat miercuri in cantonament la Poiana Brasov, unde vor sta 10 zile. Din cei 24 de fotbalişti plecati in cantonament, 7 sunt juniori: George Puia şi Costin Ciucureanu – ambii promovaţi din propria pepiniera, Dragos Mucuta, Madalin Calu, Marin Iordache, Eduard Oprea, Danut Oprea. Alaturi de acestia mai sunt si alti 4 jucatori sub 21 de ani: Gabriel Niţă, Paul Ioan, Robert Rosoaga si Robert Moglan, ultimul venit in probe. Moglan a fost coleg de generaţie la Otelul Galati cu stelistul Tudorie, dar o accidentare l-a tinut mai mult timp departe de terenul de fotbal. Acesta joaca pe mijlocas, iar in sezonul de toamna a evoluat la CS Afumati.

Noi nu avem probleme cu jucatorii Under 21, dar o problema ar fi locul de baraj, care, dupa cum ati vazut, nu are nicio sansa in fata niciunei echipe din primul esalon. Deci promovarea a trei echipe direct ar fi o modificare benefica acestui esalon secund.”, a completat Alin Panzaru, antrenorul echipei brailene.

La sedinta Comitetului Executiv al FRF din 25 ianuarie, cluburile din Liga a 2-a de fotbal au cerut prin vocea lui Auras Brasoveanu, a solicitat ca prin intermediul federatiei sa se aduca lamuriri cu privire la aplicarea prevederilor legii 69 privind finantarea din bani publici la Curtea de Conturi.

[quote]Pentru a intra in normalitate, trebuie sa avem ceva unitar. Deocamdata, discutam cu cei de la Curtea de Conturi. Domnule, care e problema? Totusi, noi lucram in baza unor legi, care e problema? Nu stim sa le adaptam la realitate, nu stim sa le punem in practica, de ce pentru o perioada scurta de timp e problema aia, dupa aceea apare alta problema?[/quote], a spus Brașoveanu. 

In cantonamentul montan Dacia Unirea va juca pe 1 februarie, un amical cu AFC Harman, iar in ultima zi de cantonament un joc cu FC Brasov. Daca echipa pregatita de Cornel Talnar nu va dori sa joace cu Dacia Unirea Braila acest amical, atunci se va cauta un alt adversar din Liga a 3-a.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •