ProBr

Dacia Unirea Braila a castigat meciul amical cu Olimpia Rm. Sarat

Dacia Unirea Braila a castigat meciul amical cu Olimpia Rm. Sarat

IMG_8064Sâmbătă, de la ora 11.00, Dacia Unirea Brăila a jucat ultimul meci amical din perioada de pregătire de iarnă. Brăilenii au întâlnit ocupanta locului 2 în seria I din Liga a 3-a, Olimpia Rm. Sărat, în fața cărora s-au impus cu scorul de 1-0 (1-0) după un joc bun al elevilor lui Alin Pânzaru.

IMG_7997 IMG_8013

Prima repriză a fost una în care echipa de Liga a 3-a a dat o replică foarte bună și oaspeții au avut primul șut periculos la poarta lui Mitrea în minutul 2, însă șutul lui Roman de la marginea careului a trecut este poartă. replica brăilenilor a venit imediat și la o acțiune de atac prelungită, Muscă a finalizat cu un șut de la 20 de metri, dar mingea a lovit bara din stânga porții apărate de Toader.

În minutul 15, la o acțiune cursivă a brăilenilor, Frunză i-a pasat în adâncime lui Roșu, acesta a centrat în spate pentru Onofraș, dar acesta n-a putut să reia spre poartă, în schimb a reușit să recupereze mingea și a încheiat faza cu un șut de la marginea careului puțin peste poartă. În minutul 27, Sorin Frunză a driblat doi adversari și a șutat de la 18 metri puțin lateral stânga, sub transversala porții oaspeților, reușind să deschidă scorul.

În minutul 32 Mitrea comite o gafă imensă și pur și simplu i-a pasat lui Roman, dar atacantul celor de la Olimpia Rm. Sărat în loc să șuteze i-a pasat în fața porții lui Vișan, aflat în poziție de offsaid și golul a fost anulat.

În minutul 35 Roșu a pătruns în careu pe partea dreaptă, dar centrarea lui în fața porții pentru muscă a fost respinsă în extremis în corner de Chivu și cornerul s-a finalizat cu o centrare în careu reținută de portarul oaspeților.

După pauză, în minutul 50, Muscă a șutat de la 25 de metri din poziție centrală, dar mingea a fost deviată în corner de un apărător al oaspeților. Cornerul a fost executat foarte bine de Roșu, dar lovitura de cap a lui petean a fost pe direcția portarului care a reținut. În minutul 67 Iordache a pătruns pe partea stângă a atacului brăilenilor, dar șutul său la colțul lung a lovit bara și apoi mingea a fost degajată de Tîrîlă.IMG_8097

În minutul 75 Dima a executat o lovitură liberă de la 22 metri lateral stânga, dar mingea a trecut puțin peste poarta apărată de Jalbă. peste două minute, Gicu iordache a centrat de pe stânga, dar lovitura de cap expediată de dima din 5 metri a fost respinsă de portarul oaspeților în față. Mingea a ajuns la Gabriel Gheorghe, care a șutat de la 14 metri în Ceaușel și mingea a ieșit în corner.

IMG_8124 IMG_8127

În minutul 80 Stelian Nicoliță n-a reușit să trimită mingea în poartă de la 3 metri, iar în minutul 81 Pușcașu a șutat de la 18 metri peste poartă și scorul final al amicalului dintre Dacia Unirea Brăila și Olimpia Rm. Sărat s-a încheiat cu scorul de 1-0, după un meci în care brăilenii și-au creat multe situații de gol, în timp ce oaspeții n-au pus deloc în pericol poarta apărată de Olaru în repriza a doua.

Dacia Unirea Brăila: Mitrea (min. 46 Olaru) – Iosofache, L. Ivan (min. 63 Olenic0, Ghiocel, Necoară (min. 46 Stănciulescu) – Petean (min. 58 G. Iordache), Paul Ioan (min. 65 G. Gheorghe), S. Frunză (min. 46 Pușcașu), C. Roșu (min. 65 S. Nicoliță) – Onofraș (min. 58 M. Dima), Muscă (min. 72 Mucuță). Antrenor. Alin Pânzaru. N-au jucat în acest meci fiind accidentați: Marco Enciu – probleme la spate și Alexandru Niță – răcit.

Olimpia Rm. Sărat: Toader (min. 60 Jalbă) – E. Chivu (min. 60 Chiorpec), Ceaușel, Tîrîlă, Ghițulescu (min. 60 V. Tuca) – S. Tudor (min. 38 B. Bălan), Tudoran, Cîrjan (min. 60 D. Oprea), Bodoc – M. Vișan (min. 60 Drăghici), Roman (min. 60 Burghelea). Antrenori: Marius Tîrîlă și Sorin Bodoc.

Pentru Dacia Unirea Brăila urmează sâmbătă, 27 februarie, de la ora 11.00, primul meci oficial din anul 2016, când va întâlni pe stadionul Municipal din Brăila pe Farul Constanța.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •