Sport

Dacia Unirea Braila a castigat amicalul cu Dunarea Calarasi

Dacia Unirea Braila a castigat amicalul cu Dunarea Calarasi
Dacia Unirea Braila a castigat amicalul cu Dunarea Calarasi
Dacia Unirea Braila a castigat amicalul cu Dunarea Calarasi

Dacia Unirea Brăila a încheiat seria meciurilor de pregătire din această iarnă cu o victorie în fața celor de la Dunărea Călărași. Echipa pregătită de Alin Pânzaru a câștigat cu 2-1 (0-0), după ce a fost condusă printr-un gol marcat din penalty.

Alin Pânzaru a început acest meci în formula de bază, pe care are de gând să o utilizeze în primăvară: Al. Popa – Niță, Ghiocel, Ivan, Necoară – Iosofache, Moglan, Adăscăliței, Roșu – C. Neagu, Roșoagă. În prima repriză scorul a fost egal, fără prea multe faze de atac.

În debutul părții a doua a meciului Dunărea Călărași a deschis scorul prin fostul jucător al Brăilei, Alexandru Ciocâlteu, care a transformat un penalty acordat pentru un fault la C. Țâră. În minutul 70 Neagu a egalat dintr-un penalty acordat pentru un fault al lui Lungu asupra lui Ivan. În final de meci Dănuț Oprea a marcat golul victoriei echipei brăilene, cu un șut lobat peste portar, la vinclu. În repriza a doua Alin Pânzaru i-a mai introdus pe Olaru, D. Oprea, M. Calu, Ed. Oprea, M. Iordache, Olenic și P. Ioan.

„Am repetat scorul din campionat, scor 2-1. Noi am vrut să jucăm pe suprafața pe care jucăm și în campionat, dar nu am avut unde, așa că am jucat la Galați, pe terenul sintetic de la Siderurgistul. UTA e singura echipă cu un obiectiv îndrazneț, sunt pe poziție promovabilă. E o echipă cu un buget pe măsură. Mi-e greu să cred că în condițiile unui teren rău vom fi departe de ei. Momentan, avem doar două luni restanțe. Am avut perioade și mai grele. Din păcate, cât o să trăim din bani publici, cam astea vor fi discuțiile. Din privat nu prea se înghesuie nimeni.”, a declarat Alin Pânzaru, în cadrul emisiunii “Fotbal la matineu” de la Radio Sport Total FM.

Prima etapă din 2017 se va desfăşura pe durata a trei zile, începând de vineri, 24 februarie, până duminică, 26 februarie. Doar şase meciuri se vor mai disputa, trei dintre acestea urmând a fi televizate. Vineri, în nocturnă, CS Mioveni primeşte vizita Dunării Călăraşi, sâmbătă, de la ora 12:30, se joacă derby-ul FC Braşov – Olimpia Satu Mare, iar duminică, de la ora 11:00, are loc Dacia Unirea Brăila – UTA Bătrâna Doamnă. În rest, meciurile netelevizate, cele de la Clinceni, Sânmartin şi Suceava, vor avea loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Programul etapei a 22-a:

24 februarie, ora 18:00
CS Mioveni – Dunărea Călăraşi – tv

25 februarie, ora 11:00
FC Academica Clinceni – CS Afumaţi
Luceafărul Oradea – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
Foresta Suceava – ASU Politehnica Timişoara

25 februarie, ora 12:30
FC Braşov – Olimpia Satu Mare – tv

26 februarie, ora 11:00
Dacia Unirea Brăila – UTA Bătrâna Doamnă – tv

Metalul Reşiţa – Unirea Tărlungeni 3-0. Nu se dispută
CSM Râmnicu Vâlcea – CS Baloteşti 0-3. Nu se dispută.
Juventus Bucureşti stă, deoarece Şoimii Pâncota a fost exclusă în tur.
Chindia Târgovişte stă, deoarece ACS Berceni s-a retras în tur.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •