Sport

Dacia Unirea a pierdut la limită pe terenul liderului Ligii a 2-a

Dacia Unirea a pierdut la limită pe terenul liderului Ligii a 2-a

Dacia Unirea Brăila a pierdut la limită meciul jucat în deplasare la Sportul Snagov, liderul la zi din Liga a 2-a. Elevii lui Florentin Petre au reușit un meci bun pe terenul Voinţa din Ghermăneşti – Ilfov. Echipa brăilenană a avut momente în care au controlat jocul, iar gazdele au tras de timp pe final de meci pentru a-și păstra avantajul minim de pe tabela de marcaj.

Prima mare ocazie de gol a aparținut echipei brăilene, în minutul 11. Andrei Pleşa a șutat de la distanță, dar portarul Târnovanu s-a întins și a reușit să respingă mingea în lateral de lângă bară.

În minutul 27, în urma unei lovituri de colț, Sportul Snagov a deschis scorul. Danale centrează dintr-un corner de pe stânga, mingea a ajuns la Viorel Lică, care a trimis spre poartă din apropiere și mingea s-a lovit de fundașul Diakite și a intrat în poarta apărată de Iulian Moldoveanu. Până la pauză gazdele au avut mai multe ocazii de gol, dar apărarea brăilenilor nu a mai cedat și scorul a rămas 1-0. Brăilenii au mai avut o situație bună, la o centrare a lui Mușea de pe dreapta, Ciucureanu a ajuns târziu la întâlnirea cu mingea

În repriza a doua gazdele au mai avut doar două ocazii, dintre care una pe un contraatac, când Mușea a scos mingea de pe linia porții. În repriza a doua Dacia Unirea a mai avut un șut al lui Jallow de la marginea careului. În minutul 89, la o minge aruncată în careul gazdelor, Moroianu a șutat de la 10 metri într-un adversar, apoi mingea a ajuns la Van den Driest care a șutat de la 20 de metri pe lângă poartă.

Sportul Snagov: Târnovanu – Gîţ, V. Lică, I. Şerban, Bg. Stancu – L. Ion, Borţoneanu, V. Nicoară (min. 84 Ait Bilel) – Huiban, Danale (min. 60 Tazouti), Al. Ioniţă. Antrenor: Eugen Trică

Dacia Unirea Brăila: Iul. Moldoveanu – Muşea, Prunescu, Diakite, Van den Driest – Sahru (min. 78 L. Coteț), Pleşa, Izmană, Ciucureanu – Jallow, Căruţă (min. 82 Moroianu). Antrenor: Florentin Petre

Dezamăgirea jucătorilor și antrenorilor este una mare, mai ales că au jucat bine în fața liderului, care nu s-a ridicat la nivelul și pretențiile unei echipe de pe locul 1.

Săptămâna viitoare Dacia Unirea Brăila va juca pe teren propriu cu CS Balotești, într-un derby al codașelor, chiar dacă diferența este de 10 puncte între cele două echipe, le separă doar un loc în clasament.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •