ProBr

Dacia Unirea a obtinut doar un punct la Pojorata

Dacia Unirea a obtinut doar un punct la Pojorata

penalty ratatDacia Unirea Brăila a obținut doar o remiză albă în deplasarea de la Pojorâta din ultima etapă a turului seriei I din Liga a 2-a.  Elevii lui Alin Pânzaru puteau să câștige toate cele trei puncte în acest meci, dar Alexandru Muscă a ratat un penalty obținut tot de el în minutul 75.

Dacia Unirea a obtinut doar un punct la Pojorata
Dacia Unirea a obtinut doar un punct la Pojorata

Dacia Unirea a făcut o primă repriză bună, în care au avut și câteva ocazii de poartă, în timp ce gazdele nu au pus probleme la poarta apărată de Mitrea decât în ultimul minut al primei reprize. Puşcaşu a șutat pe lângă poartă din afara careului, apoi la o lovitură liberă executată de Necoară, Onofraş a reluat mingea cu capul, dar Pop a apărat.

În repriza a doua Onofraş a pătruns în careul gazdelor, a centrat din apropierea liniei de fund, însă fundaşii gazdelor au înlăturat pericolul. Muscă a trecut și el pe lângă gol, însă șutul său din poziție dificilă a trecut pe lângă poartă.

În minutul 75 Alexandru Muscă a intrat în careul gazdelor şi a fost faultat de Cristescu în momentul şutului, iar arbitrul Florin Andrei, a dictat penalty și i-a arătat cel de-al doilea cartonaş galben jucătorului din Pojorâta.  Muscă a şutat în dreapta portarului, dar prea slab și Pop a deviat mingea în bară, de unde s-a întors în fața porții și un fundaș al gazdelor a respins în corner, talonat de Onofraș.

Rezultatul ar putea fi unul echitabil, după aspectul jocului, dar penalty-ul ratat și omul în plus ar fi îndreptățit echipa brăileană să obțină la Pojorâta, pe un teren aproape impracticabil pentru fotbal.

”Am dat cu piciorul la două puncte. A fost un meci mai mult de luptă, pe principiul ”Focul la ei”. Pe un astfel de teren nu se poate juca fotbal, iar acum îmi explic de ce la Pojorâta n-a câștigat nici Rapid, nici Farul sau Berceni. Acolo nu se poate juca fotbal pe un astfel de teren, unul mai prost decât la Balotești. Acum mergem mai departe. Am încheiat turul pe loc de play-off, la două puncte de locul 2 și la 5 de lidera Rapid București. Urmează meciul din prima etapă a returului, în deplasare la Suceava, unde sperăm într-un rezultat bun”, a declarat antrenorul brăilenilor, Alin Pânzaru.

Dacia Unirea Brăila: Mitrea – Iosofache (min. 83 Olenic), Ivan, Necoară, Stănciulescu – Dima, P. Ioan, Puşcaşu (min. 70 S. Nicoliţă), Frunză (min. 62 G. Iordache) – Onofraş, Muscă. Antrenor: Alin Pânzaru

Bucovina Pojorâta: Pop – D. Cristescu, A. Rauţă, Patca, Kuruc – Stănescu, Căinari – Juncănaru, S. Rus, Colta – M. Coman. Antrenor: Danut Mândrilă

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •