Sport

Dacia Unirea a înregistrat a 11-a înfrângere în acest sezon de Liga a 2-a

Dacia Unirea a înregistrat a 11-a înfrângere în acest sezon de Liga a 2-a

Dacia Unirea nu a putut face față iureșului ofensiv al celor de la Mioveni și a înregistrat încă o înfrângere în deplasare. Diferența de valoare dintre cele două loturi a făcut diferența, iar la echipa brăileană s-a simțit și absența mijlocașului Lu Yuefeng, suspendat pentru această partidă. CS Mioveni s-a impus pe teren propriu cu 4-0 (2-0) în fața Daciei Unirea Brăila, care a ajuns la 16 meciuri fără victorie în Liga a 2-a.

Echipa din Mioveni a controlat aproape tot meciul. În minutul 9 au avut prima ocazie de a deschide scorul. Popescu a preluat în preajma careului, a driblat în lateral şi a șutat de la 16 metri puțin pe lângă bară din stânga lui Avram. În minutul 17 brăilenii au avut o acțiune care a înghețat inimile suporterilor gazdelor. Manu a centrat de pe stânga, iar Vitan a reluat cu capul din 6 metri, însă Croitoru a scos din vinclul din stânga sa. Peste un minut gazdele au trimis mingea în transversală prin Popescu, care a reluat din mijlocul careului o centrare de pe dreapta. În minutul 20 Bebey a şutat de la 20 de metri lateral dreapta, dar mingea a trecut puţin pe lângă bara din dreapta portarului gazdelor.

În minutul 21 Balint a fost lansat pe stânga, singur cu Avram, și i-a pasat în faţa porţii, de unde Alexandru Popescu a îndeplinit o simplă formalitate, 1-0 pentru CS Mioveni.

În minutul 31 gazdele puteau majora diferența. Năstăsie a şutat din voleu, din interiorul careului, după o mingea aruncată peste apărarea brăileană, iar Avram a respins până la Balint, care a șutat spre poartă, dar Hamza a respins de pe linia porții. Peste două minute Bebey a creat din nou panică în apărarea gazdelor. Atacantul brăilenilor a scăpat în careu pe partea dreapta, a driblat doi adversari și a şutat din 6 metri, însă Celea a deviat în corner. În minutul 36 Ayza a executat o lovitură liberă de pe dreapta și a centrat în careu, Năstăsie a reluat cu capul, dar Avram a scos de sub transversală. Tot Ayza a executat lovitura de colț de pe partea stângă, Celea a reluat cu capul, însă portarul Avram a respins încă o dată de sub transversală.

În minutul 40 gazdele și-au majorat avantajul. Ayza a centrat de pe stânga, iar Ionuţ Rădescu a şutat din interiorul careului, 2-0 pentru CS Mioveni, rezultat cu care avea să se încheie prima repriză.

În repriza a doua prima situație de poartă a aparținut echipei lui Florentin Petre. În minutul 49 Ciucureanu a pătruns în careu pe partea stânga și a rămas singur cu portarul, dar a șutat pe colţul scurt, în plasa laterală.

În minutul 56, după o acțiune prelungită de atac a gazdelor, Năstăsie a preluat o minge în careu şi a trimis în centru pentru Valentin Balint, care a șutat pe jos, în dreapta portarului, 3-0.

În minutul 60 Popescu a scăpat singur pe stânga, a pătruns în careu și a pasat în centru pentru Balint, însă şutul acestuia a fost respins cu piciorul de Avram. În minutul 68 Năstăsie a şutat puternic de la 16 metri, poziție centrală, dar Avram a respins în bara din stânga sa și apoi mingea a fost degajată de Hamza. În minutul 72, Bebey a intrat în careul gazdelor, pe partea dreaptă, și a șutat pe jos, dar Croitoru a respins cu piciorul. În minutul 79 Coşereanu, singur în careu, a șutat în portarul Avram.

În minutul 84 Valentin Coşereanu a scăpat singur de la centrul terenului, a intrat în careu şi l-a învins pe Raul Avram.

În minutul 90+2 Dacia Unirea a ratat o ultimă oportunitate de a marca golul de onoare. Van den Driest a pătruns în careu pe stânga şi a şutat în bara transversală, mingea fiind deviată şi de portarul Croitoru și scorul a rămas 4-0 pentru CS Mioveni.

CS Mioveni: F. Croitoru – Kilyen, Celea, Burnea, Ed. Stoica (Rob. Gherghe 26′) – R. Lazăr (R. Drugă 85′), C. Năstăsie – Rădescu, Al. Popescu, Ayza (Coşereanu 56′) – Val. Balint. Antrenor: Iordan Eftimie

Dacia Unirea Brăila: R. Avram – Gab. Niţă, B. Hamza, C. Merville, V. Manu – L. Coteţ (D. Mucuță 46′), A. Pleşa – Van den Driest, R. Vitan, C. Ciucureanu (D. Mihalcea 71′) – B. Bebey (Stephan Le Metayer 83′). Antrenor: Florentin Petre

Dacia Unirea va rămâne pe ultimul loc și după această etapă, cu doar 5 puncte în 16 meciuri. În etapa următoare, echipa pregătită de Florentin Petre va întâlni pe teren propriu pe Daco-Getica București, sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 11.00.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •