Stiri

Cu ochii pe infratori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infratori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infratori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infratori, politistii nu stiu de gluma

Autorul si complicele comiterii unei infractiuni de inselaciune au fost identificati
La data de 22 aprilie, la orele 15:50, reprezentanta unei sucursale bancare brailene a sesizat la Politie, prin apelul de urgenta 112, faptul ca doua tinere au solicitat ridicarea unei sume de bani si sunt suspiciuni cu privire la provenienta legala a acesteia. La fata locului s-au deplasat imediat politisti din cadrul Biroului de Ordine Publica care le-au identificat si condus la sediul Politiei, pentru cercetari, pe brailencele S.J. (27 de ani) si S.A. (21 de ani). S-a stabilit ca acestea au incercat sa ridice de la ghiseul unitatii bancare suma de 2.000 de euro, trimisa de partea vatamata care a fost inselata prin metoda “accidentul”, dar functionara de la ghiseu si-a dat seama ca tranzactia este suspecta. Din cercetari a rezultat ca, in zilele de 18 si 19 aprilie 2013, folosindu-se acelasi mod de operare, cele doua au mai ridicat sumele de 7.800 de lei si 3.000 de euro, persoanele vatamate in aceste cazuri fiind domiciliate in municipiul Bucuresti. Politistii vor extinde cercetarile pentru a stabili numarul de fapte si de persoane participante la comiterea unor astfel de infractiuni, avand in vedere ca cel care s-a ocupat direct de comiterea acestora se numeste B.C. (21 de ani), din satul Raiu, comuna Murgeni, judetul Vaslui, si, in prezent, este detinut in Penitenciarul Galati. Tinerele in cauza au fost retinute pe ordonanta, pentru 24 de ore, pentru complicitate la savarsirea infractiunii de inselaciune si, in ziua de 23.04.2013, au fost prezentate alaturi de tanarul de 21 de ani, Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de arestare preventiva. Judecatoria Braila a emis impotriva acestuia mandat de arestare preventiva, pentru o perioada de 30 de zile, pentru infractiunea de inselaciune, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J Braila. Fata de S.A. instanta de judecata a dispus masura obligarii de a nu parasi localitatea, fara incuviintarea organelor de urmarire penala, pentru o perioada de 29 de zile, fiind pusa in libertate alaturi de S.J., fata de care instanta nu a dispus nicio masura.

Vrancean depistat in timp ce transporta ilegal deseuri
La data de 23 aprilie, la orele 11:30, politisti din cadrul Sectiei 4 de Politie Rurala Ianca, in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu pe DN 22, in comuna Gradistea, au oprit in trafic autoutilitara condusa de C.I. (35 de ani), din localitatea Slobozia Bradului, judetul Buzau, care transporta cantitatea de 305 kg deseuri feroase, fara sa detina documente de provenienta. Acesta a fost sanctionat contraventional cu suma de 1.000 de lei si i-au fost ridicate in vederea confiscarii deseurile feroase.

Depistat in trafic fara permis de conducere
Ieri, la orele 13:40, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Maxineni l-au oprit in trafic pe S.G. (39 de ani), din localitatea Corbu-Vechi, comuna Maxineni, in timp ce conducea autoturismul, pe o strada din comuna, fara sa fie posesor al permisului de conducere. Fata de acesta a fost intocmit dosar penal, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 (republicata).

Sanctiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier
In ziua de 23 aprilie 2013, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere. Politistii au constatat 55 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 15.950 de lei, si au ridicat in vederea suspendarii 5 permise de conducere.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.