Stiri

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Politistii l-au identificat pe autorul unui furt calificat
In dimineata zilei de 4 martie a.c., la orele 8:00, agentii din cadrul Postului de Politie Comunal Visani au fost sesizati, prin plangere, de localnicul B.P. (86 de ani), cu privire la faptul ca, in noaptea de 3 spre 4 martie a.c., persoane necunoscute au patruns, prin efractie, in bucataria si crama locuintei sale si au sustras alimente si patru gaini. Politistii au efectuat cercetari la fata locului si in teren, stabilind ca autorul faptei este N.V. (31 de ani), din comuna Visani, fata de acesta fiind intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Transporta tigari fara documente legale
La data de 4 martie a.c., la orele 14:00, politisti din cadrul Politiei Municipiului l-au depistat In trafic, pe soseaua Focsani, pe braileanul C.C. (55 de ani), in timp ce transporta cu autoturismul mai multe pachete cu tigari netimbrate, de provenienta Elvetia. Tigarile, in valoare de 50 de lei, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, iar celui depistat i-a fost intocmit dosar penal, conform Legii 86/2006, privind Codul Vamal al Romaniei.

Avea permisul de conducere suspendat
Ieri, 4 martie a.c., la orele 19:20, politisti de la Serviciul Rutier, aflati in serviciul de supraveghere si control al traficului rutier, pe DE 584, l-au depistat, in afara localitatii Valea Canepii, pe A.S. (23 de ani), din municipiu, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, avand permisul de conducere suspendat pana la data de 2 aprilie 2013, de catre autoritatile franceze. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 (republicata).

Fara permis si sub influenta alcoolului
In dimineata zilei de 4 martie a.c., la orele 6:30, braileanul B.D. (34 de ani), in timp ce conducea autoturismul, pe strada Cucului, fara a fi posesor al permisului de conducere pentru nicio categorie de autovehicule si fiind sub influenta bauturilor alcoolice, din municipiu, a intrat in gardul unui imobil, rezultand doar pagube materiale. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie si i s-a intocmit dosar penal, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 (republicata).

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.