Stiri

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Prinsi in flagrant de politisti
La data de 3.03.2013, politistii Sectiei 1 de Politie Rurala Braila, in timp ce executau serviciul de patrulare, au depistat in apropierea DJ 221, patru persoane care sustrageau fier prin spargerea cu barosul a ulucelor din beton. Politistii au stabilit ca cei in cauza se numesc T.D. (24 de ani), M.C. (36 de ani), M.M. (34 de ani) si B.M. (28 de ani), toti din localitatea Cazasu. Acestia au fost condusi la sediul postului de politie comunal si li s-a intocmit dosar penal pentru infractiunea de furt calificat. Cantitatea de fier sustrasa a fost ridicata si lasata in custodia unei societati comerciale de profil.
Tot ieri, la orele 10:00, politistii din cadrul Politiei orasului Insuratei i-au depistat pe A.C. (45 de ani) ?i M.S. (33 de ani), ambii din comuna Stancuta, in zona unei sonde situate in apropierea digului de protectie a Fluviului Dunarea, la circa 1 km de localitatea Stancuta, In timp ce spargeau doua dale din beton cu intentia de a sustrage armatura metalica. Prejudiciul a fost estimat de reprezentantii societatii comerciale pagubite la suma de 100 de lei. Cei doi au fost condusi la sediul Politiei si li s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de tentativa la furt calificat.

Consatean reclamat pentru furtul unui telefon mobil
La data de 3 martie a.c., la orele 19:30, la sediul Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru s-a prezentat localnicul T.I. (35 de ani), care a sesizat faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orelor 13:00, in timp ce se afla la domiciliu impreuna cu fratele lui si A.F. (38 de ani), din aceeasi localitate, acesta din urma, profitand de neatentia sa, i-a sustras de pe masa din bucatarie un telefon mobil in valoare de 100 de lei. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt.

Cercetati pentru furt calificat
Ieri, la orele 10:25, politisti din cadrul Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru au fost sesizati, prin apelul de urgenta 112, de T.N. (53 de ani), din comuna Ciocile, cu privire la faptul ca, in seara de 2 martie a.c., tinerii A.N. (19 ani) si M.R. (17 ani), si tanara A.C. (14 ani), toti domiciliati in comuna Ciocile, i-au sustras din locuinta o butelie pentru aragaz si un telefon mobil. Din primele cercetari s-a stabilit ca cei trei reclamati au mers in vizita la partea vatamata si, la plecare, au sustras bunurile amintite. Politistii au recuperat prejudiciul si l-au inapoiat pagubitului, iar fata de autori, care au recunoscut fapta comisa, a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat.
Ieri, 3 martie a.c., la orele 8:00, politistii din cadrul Sectiei 2 de Politie Rurala Braila au fost sesizati telefonic despre faptul ca persoane necunoscute au patruns prin efractie, in noaptea de 2 spre 3 martie a.c., intr-un cafe-bar din localitatea Traian si au sustras mai multe bunuri. Politistii Sectiei 2 de Politie Rurala Braila s-au deplasat la fata locului si au stabilit ca din incinta localului au fost sustrase suma de 1.030 de lei si 8 cartuse cu tigari, in valoare totala de 1.560 lei. In urma verificarilor efectuate de politisti la fata locului si in teren, cu ajutorul cainele de urma Mir, s-a stabilit ca autorul furtului este C.M. (16 ani), din comuna Traian. Fata de acesta a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Dosar penal pentru violare de domiciliu
Sambata, 2 martie a.c., la orele 23:00, ofiterul de serviciu din cadrul Politiei orasului Ianca a fost sesizat telefonic de braileanca B.A. (59 de ani), cu privire la faptul ca o persoana a patruns, fara drept, in locuinta parintilor ei, situata in localitatea Plopu, care in prezent nu este locuita. In urma primirii sesizarii, la fata locului s-au deplasat politistii care l-au gasit pe localnicul S.P. (51 de ani), dormind intr-una dintre camerele imobilului in cauza. Fiind intrebat de motivul prezentei sale in acel loc, cel depistat, aflandu-se vadit sub influenta alcoolului, a declarat ca a gresit adresa. S-a stabilit ca din locuinta nu au fost sustrase bunuri. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de violare de domiciliu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.