Stiri

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Actiuni preventive in municipiu si judet
Duminica, intre orele 8:00- 11:00, politisti de la Birourile Ordine Publica, Investigatii Criminale si Proximitate au organizat si desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea actelor si faptelor ilicite de comert, in pietele agro-alimentare din municipiu si Oborul de Cereale. Politistii au legitimat 17 persoane, au efectuat controale la 27 de societati comerciale, 36 producatori particulari, 16 persoane fizice autorizate si 5 intreprinderi individuale, constatand 17 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 2.500 de lei.
Ieri, intre orele 14:00- 17:00, politisti de la Politia orasului Insuratei si Sectia 5 de Politie Rurala Viziru au actionat, pe raza orasului si a localitatilor arondate, pentru prevenirea accidentelor de circulatie, produse pe fondul nerespectarii regimului legal de viteza si a faptelor avand drept cauza concurenta consumul de bauturi alcoolice. Pe timpul desfasurarii activitatilor specifice, au fost verificate in trafic 35 de autovehicule, au fost testati cu aparatul etilotest 10 conducatori auto si au fost constatate 9 contraventii, pentru care s-au aplicat sanctiuni in valoare totala de 1.700 de lei (4 pentru nerespectarea regimului legal de viteza).

Au fost identificati imediat dupa comiterea faptelor
In dimineata zilei de 24 februarie a.c., la orele 7:15, M.A. (25 de ani), din Braila, a reclamat la Politie faptul ca, in timp ce se afla intr-un magazin alimentar, situat pe Calea Calarasilor, a fost agresat de doi tineri, care i-au avariat si sistemul de inchidere al portierei fata-dreapta de la autoturismul sau. Politistii s-au deplasat imediat in locul indicat si i-au depistat si identificat pe A.L. (25 de ani) si V.A. (24 de ani), ambii din Braila, care au fost condusi la sediul Politiei Municipiului unde li s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si distrugere.

Prinsi in flagrant dupa comiterea furtului
Ieri, la orele 11:00, S.I. (62 de ani), din Braila, a sesizat la Politie faptul ca doi tineri sustrag dale din beton de la un canal pentru irigatii, situat in apropierea satului Lacu-Sarat, pe care le incarca in doua atelaje hipo. Politistii s-au deplasat imediat in locul indicat si i-au depistat si identificat pe P.D. (23 de ani) si V.V. (18 ani), ambii din comuna Chiscani, care se deplasau pe DC 8, constatandu-se ca transportau cate 25 de dale din beton, cu dimensiunile de 40×50 de cm. Prejudiciul a fost recuperat si predat societatii pagubite (ferma agricola), iar celor doi tineri depistati li s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Prins in flagrant pe Calea Calarasilor
Aseara, la orele 21:10, politisti de la Biroul de Ordine Publica l-au depistat in flagrant, pe Calea Calarasilor, la intersectia cu strada Franceza, pe P.L. (31 de ani), din municipiu, care se deplasa cu un cutit in mana dreapta. Acesta a fost imobilizat si condus la sediul Politiei Municipiului pentru cercetari. Cutitul, cu lama de 24 de cm, a fost ridicat in vederea confiscarii, iar braileanului i s-a intocmit dosar penal pentru port ilegal de cutit.

A refuzat sa paraseasca locuinta
Aseara, la orele 22:55, B.M. (18 ani), din orasul Insuratei, a reclamat la Politie faptul ca, localnicul D.A. (26 de ani) a intrat in locuinta unchiului ei si refuza sa plece. Mai mult, acesta a lovit cu pumnul contorul electric si i-a spart carcasa din plastic. Politistii au efectuat cercetari si in cauza au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de violare de domiciliu si distrugere, prejudiciul cauzat urmand a fi stabilit ulterior.

Accident in municipiu
Duminica, la orele 12:35, R.N. (24 de ani), din Braila, in timp ce conducea autoturismul, pe strada Randunicii, nu a pastrat distanta fata de autoturismul din fata sa, condus de V.C. (60 de ani), din municipiu, a intrat in coliziune cu acesta si l-a proiectat pe contrasens, tamponandu-se cu autoturismul condus regulamentar de P.C. (37 de ani), din Braila. in urma impactului a rezultat vatamarea corporala usoara a pasagerei V.E. (57 de ani), din Braila, care se afla in autoturismul tamponat din spate, fiind transportata la spital pentru ingrijiri medicale, neramanand internata. Toti conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Dupa efectuarea cercetarii locului accidentului, politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.