Stiri

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Actiuni preventive in municipiu si judet
Vineri seara, intre orele 19:00- 22:00, politisti de la Biroul de Investigatii Criminale- linia de munca Violenta si Biroul Proximitate au organizat si desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea infractiunilor comise cu violenta in zona Centrala a municipiului si in Cartierele Hipodrom si Obor. Politistii au legitimat 37 persoane, 26 fiind controlate corporal sumar, au destramat 4 grupuri de tineri care nu-si justificau prezenta in locurile in care au fost depistati, iar prin comportamentul lor puteau tulbura ordinea si linistea publica, si au efectuat controale la 12 unitati de alimentatie publica si sali de jocuri mecanice, 11 persoane fiind conduse la sediul Politiei Municipiului Braila pentru verificari.
Ieri, intre orele 14:00- 17:00, politisti de la Politia orasului Insuratei si Sectia 5 de Politie Rurala Viziru au actionat, pe raza orasului si a localitatilor arondate, pentru prevenirea accidentelor de circulatie, produse pe fondul nerespectarii regimului legal de viteza si a faptelor avand drept cauza concurenta consumul de bauturi alcoolice. Pe timpul desfasurarii activitatilor specifice, au fost verificatein trafic 38 de autovehicule, au fost testati cu aparatul etilotest 15 conducatori auto si au fost constatate 12 contraventii, pentru care s-au aplicat sanctiuniin valoare totala de 4.350 de lei (8 pentru nerespectarea regimului legal de viteza).

Politistii cerceteaza penal pentru furt
Vineri, la orele 15:30, B.E., din Braila, a reclamat la Politie faptul ca, din anul 2009 si pana in prezent, socrul sau, M.C., din municipiu, a patruns in imobilul lui, unde avea acces permanent pentru a-l intretine, si a sustras din interior noua calorifere din fonta si un boiler electric, distrugand si trei vase de toaleta, din ceramica. Politistii au efectuat cercetari si auintocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt si distrugere, prejudiciul fiind estimat la valoarea de 3.000 de lei.

Politistii le-au probat activitatea infractionala
Politisti de la Politia orasului Faurei au continuat sa desfasoare cercetariin cauze inregistrate in evidente cu autori necunoscuti si i-au identificat pe T.M. (33 de ani), T.A. (28 de ani), O.I. (30 de ani), O.M. (27 de ani), E.A. (17 ani) si E.G. 17 ani), carora le-au probat ca sunt autorii comiterii a patru infractiuni de furt calificat. Ieri, a fost pusa in miscare actiunea penala si s-a probat ca, in perioada 9- 18 februarie 2013, au patruns prin efractie de patru oriin magazia unei societati agricole din comuna Jirlau si au sustras 60 de litri de erbicid,in valoare de aproape 3.000 de lei, si 33 de saci cu azotat de amoniu,in valoare totala de circa 2.500 de lei. Toti au fost prezentati Judecatoriei Faurei cu propunere de arestare preventiva, iar in urma deliberarii au fost emise mandate de arestare preventiva, pe o durata de 29 zile, fata de primii patru inculpati, care au fostincarceratiin Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, din cadrul I.P.J. Braila, iar fata de O.M. si E.G. s-a dispus cercetarea lor in stare de libertate.

Sanctiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier
In zilele de 22 si 23 februarie 2013, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere. Politistii au constatat 175 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuniin valoare totala de 39.445 de lei, au ridicat in vederea suspendarii 6 permise de conducere si retras 3 certificate de inmatriculare.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.