Stiri

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Dosare penale pentru lovire sau alte violente
Ieri dimineata, la orele 9:30, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Ciocile au fost sesiza?i de T.I., din satul Chichinetu, comuna Ciocile, cu privire la faptul ca, la data de 17.02.2013, in jurul orelor 13:30, in timp ce se afla in incinta unui cafe-bar din sat, a fost lovit cu pumnii si picioarele de P.B. (37 de ani) si P.M. (28 de ani), ambii localnici. In urma agresiunii, i-au fost provocate mai multe leziuni corporale pentru care a necesitat 7-9 zile de ingrijiri medicale. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente.
In dimineata zilei de 17 aprilie, la orele 10:30, la sediul Politiei orasului Insuratei s-a prezentat localnicul S.A. (47 de ani) care a sesizat faptul ca, in noaptea de 3 spre 4 aprilie , in timp ce se afla la cantonul silvic, pe raza orasului Insuratei, a fost agresat de colegul sau, S.G. (51 de ani), din acelasi oras. Conform certificatului medico-legal, in urma loviturilor primite, victima a suferit leziuni care necesita pentru vindecare un numar de 7-9 zile de ingrijiri medicale. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente si sunt continuate cercetarile pentru a se clarifica in ce imprejurari s-a comis infractiunea.

Cercetat penal deoarece i-a sustras sacosa
Ieri, 17 aprilie., la orele 16:30, personalul de serviciu de la Politia Municipiului a fost sesizat telefonic, prin apelul de urgenta 112, de braileanca S.M., despre faptul ca, in cursul aceleeasi zile, dupa ce facut cumparaturi in Piata Halelor, s-a intalnit cu T.F., din municipiu, pe care il cunostea de mai mult timp, acesta oferindu-se sa o ajute la caratul sacosei, pana la iesirea din piata. La un moment dat, profitand de faptul ca aceasta se deplasa greoi, cel in cauza a fugit cu sacosa. Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

Cercetati pentru furt calificat
Ieri, 17 aprilie, la orele 15:10, un echipaj din cadrul Politiei Locale Braila i-a depistat pe V.V. (44 de ani) si N.D. (25 de ani), persoane cunoscute fara adapost, in timp ce sustrageau doua foi de tabla, avand greutatea totala de 30 de kg, de la invelitoarea de protectie a conductei termice, din zona Bariera Lacu-Dulce. Cei doi au fost condusi la sediul Politiei Municipiului, in vederea intocmirii unui dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. Urmeaza ca bunurile sustrase sa fie predate societatii pagubite.

Bunurile sustrase au fost recuperate de politisti
In dimineata zilei de 17 aprilie a.c., la orele 5:20, un echipaj de jandarmi l-a depistat pe R.D. (33 de ani), din localitatea Comaneasca, pe strada scolilor, din municipiu, avand asupra lui doua roti de bicicleta. Acesta a fost condus la sediul Politiei Municipiului, unde judiciaristii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au stabilit ca, in noaptea de 16 spre 17 aprilie a.c., barbatul a sustras rotile de la o bicicleta, care era legata cu o sufa de un copac, din gradina interioara a unui bloc, situat pe strada scolilor. Prejudiciul a fost recuperat si restituit braileanului pagubit, iar autorului i-a fost intocmit dosar penal pentru furt calificat. Instanta de judecata a dispus masurile legale. In cauza privind pe I.V. (17 ani), M.M. (25 de ani) si M.F. (15 ani), toti din comuna Visani, cercetati pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat, violare de domiciliu si talharie, ieri, 17 aprilie a.c., Judecatoria Faurei a dispus arestarea invinuitului major, pe o perioada de 29 de zile.

Paznicii au fost controlati de politisti
In noaptea de 17 spre 18 aprilie a.c., politistii de la Compartimentul Sisteme de Securitate din cadrul Biroului de Ordine Publica au desfasurat activitati specifice pentru verificarea respectarii reglementarilor Legii 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor si valorilor, la societati comerciale asigurate cu paza proprie sau agenti de paza, din cadrul societatilor specializate de paza. In acest sens, au fost efectuate controale la un numar de 24 de societati comerciale, urmarindu-se, in special, modul de executare a serviciului de catre personalul de paza, cunoasterea de catre acesta a consemnului general si particular al postului. In urma neregulilor constatate au fost aplicate un numar de 7 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 400 de lei, conform legii amintite, pe numele agentilor de paza sau paznicilor care au fost depistati dormind in timpul serviciului sau fiind sub influenta alcoolului.

Cercetat pentru conducerea unui autovehicul avand permisul suspendat
Ieri dimineata, la orele 7:15, politisti din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe M.N. (28 de ani), din comuna Murfatlar, judetul Constanta, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, pe DE 584, in afara localitatii Albina, avand drepul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, incepand cu data de 17.04.2013. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. impotriva lui a fost intocmit dosar penal, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 (republicata).

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.