Stiri

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cercetat pentru lovire sau alte violente
Sambata, la orele 15:45, N.G. (43 de ani), din satul Cuza Voda, comuna Stancuta, a reclamat la Sectia 5 de Politie Rurala Viziru faptul ca, B.C. (51 de ani), din aceeasi localitate, l-a agresat in timp ce se afla pe un teren intravilan, situat in spatele curtii sale, lovindu-l cu pumnii in zona fetei si cu o furca peste mana dreapta. Politistii au efectuat cercetari si au stabilit ca intre cei doi a avut loc un conflict spontan pe fondul unor divergente in ceea ce priveste folosinta terenului intravilan. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

Reclamat pentru savarsirea a trei infractiuni
In noaptea de sambata spre duminica, la orele 00:45, braileanca D.A. (22 de ani) a sesizat la Politie faptul ca, vecinul C.N. (42 de ani), a patruns fara drept in locuinta altui vecin si a provocat distrugerii gardului curtii. Politistii au efectuat cercetari si au stabilit ca cel reclamat a patruns in locuinta in care se aflau proprietarul si prietena lui si le-a adresat injurii si amenintari cu acte de violenta. Proprietarul, G.G., a depus plangere penala pentru infractiunile de distrugere si amenintarea, iar prietena acestuia, D.R., pentru infractiunea de amenintarea. Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de violare de domiciliu, amenintare si distrugere.

Prins in flagrant la furat
Ieri, la orele 16:30, T.V., agent de vanzari la o societate comerciala din orasul Faurei, a sesizat la Politie faptul ca personalul de serviciu al societatii a surprins intr-o magazie o persoana care a patruns fara drept in interior cu intentia de a sustrage bunuri. Politistii s-au deplasat imediat in locul indicat si l-au identificat pe C.E. (24 de ani), din ora?ul Faurei, care a patruns pe o usa neasigurata in acea magazie, cu scopul de a sustrage produse alimentare. Acestuia i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de tentativa la furt.

Depistat in trafic de politisti
In noaptea de sambata spre duminica, la orele 00:50, politisti de la Sectia 4 de Politie Rurala Ianca l-au depistat in trafic, pe DJ 221, pe C.I., din municipiul Constanta, in timp ce conducea autoturismul, avand permisul de conducere suspendat din data de 10.02.2013. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea 0,20 mg/litru alcool pur in aerul expirat. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are permisul de conducere suspendat.

Sanctiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier
In zilele de 12 si 13 aprilie 2013, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere. Politistii au constatat 208 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 41.710 lei, au ridicat in vederea suspendarii 5 permise de conducere si retras 4 certificate de inmatriculare.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.