Stiri

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Amenintat telefonic de doi localnici  La data de 11.04.2013, la orele 14:00, politisti din cadrul Postului de Politie Comunal Racovita au fost sesizati de localnicul A.F. (37 de ani), cu privire la faptul ca, in ziua de 5 aprilie, la orele 16:00, a fost amenintat cu acte de violenta, fiind apelat pe telefonul mobil de catre D.A. (20 de ani) si S.C. (21 de ani), ambii din aceeasi localitate. Politistii au inregistrat plangerea si in continuare desfasoara cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de amenintare.

Prins in flagrant de politisti
Azi-noapte, la orele 00:30, politisti de la Politia Municipiului Braila l-au depistat pe braileanul P.M. (42 de ani), in timp ce sustragea un tomberon din plastic, care apartine unei asociatii de proprietari, situate pe strada Oborului. Prejudiciul, in valoare de 180 de lei, a fost recuperat. Fata de barbatul in cauza a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Prejudiciu recuperat, autor cercetat penal pentru furt
La data de 11.04.2013, la orele 11:30, politistii Postului de Politie Comunal Racovita s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, la data de 24.03.2013, la orele 14:00, localnicul C.R. (26 de ani) a sustras un telefon mobil, in valoare de 200 de lei, apartinand lui P.N. (24 de ani), din aceeasi comuna. Prejudiciul a fost recuperat si predat persoanei vatamate, iar fata de autor a fost intocmit dosar penal pentru furt.

Autori identificati de politisti
La data de 11 aprilie 2012, politistii Sectiei 1 de Politie Rurala Braila si Postului de Politie Comunal Maxineni au continuat sa desfasoare activitati in cauze inregistrate cu autori necunoscuti si i-au identificat pe autorii unei infractiuni de talharie, comise in noaptea de 29 spre 30 septembrie 2013. Acestia se numesc C.C. (19 ani), C.V. (17 ani) si C.A. (17 ani), toti din satul Latinu, comuna Maxineni, care au fost condu si la sediul postului pentru cercetari.
In fapt, in noaptea amintita, in jurul orelor 3:00, cei trei l-au agresat pe T.D. (24 de ani), din municipiu, in timp ce se deplasa pe jos, in localitatea Latinu, si, dupa ce a cazut pe pamant, a fost deposedat de primul dintre autori de telefonul mobil si un portofel in care se aflau suma de 300 de lei, cartea de identitate si permisul de conducere. In urma loviturilor primite la acea data, victima nu a suferit leziuni care sa necesite asistenta medicala. Politistii au recuperat telefonul sustras si l-au restituit partii vatamate.
Parchetul de pe langa Judecatoria Braila a dispus cercetarea autorilor in stare de libertate si inceperea urmaririi penale pentru comiterea infractiunii de talharie fata de C.C. si pentru infractiunea de lovire sau alte violente pentru ceilalti doi.

Pachete cu tigari ridicate de la domiciliul unui brailean
In dimineata zilei de 11.02.2013, la orele 6:00, in baza autorizatiei de perchezitie emisa de Judecatoria Braila, politisti din cadrul Biroului Proximitate au descins la domiciliul si sediul intreprinderii individuale ale braileanului C.I. (53 de ani), si au g?sit 28 de pachete cu tigari, avand timbru de Republica Moldova si Ucraina, pentru care nu existau documente legale. Tigarile, despre care C.I. si sotia acestuia au declarat ca le-au achizitionat in perioada martie-aprilie 2013, din municipiile Galati si Braila, de la persoane necunoscute, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.
Valoarea totala a acestora este de 144 de lei. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru contrabanda cu tigari, conform Legii 86/2006 (modificata).

Ialomitean cercetat pentru conducere fara permis
La data de 11 aprilie, la orele 15:30, politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila au oprit in trafic pe Calea Calarasilor, la intersectia cu Soseaua Buzaului, autoturismul condus de S.D. (36 de ani), din municipiul Fetesti, judetul Ialomita. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca acesta detine permis de conducere emis de autoritatile irlandeze, care nu este valabil pe teritoriul Romaniei. Cel depistat a fost condus la sediul Politiei Municipiului, in vederea intocmirii unui dosar penal pentru comiterea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a avea permis de conducere.

Cercetat pentru conducerea unui autovehicul avand permisul suspendat
Ieri, 11 aprilie, la orele 13:50, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Sutesti au oprit pentru control autoturismul condus de S.D. (21 de ani), din satul Ibrianu, comuna Gradistea, pe DN 22, in comuna Sutesti. In urma verificarilor a rezultat ca tanarul are permisul de conducere retinut din data de 15.02.2013. Pe numele tanarului a fost intocmit dosar penal, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 (republicata).

Braileanca lovita de o masina pe trecerea pentru pietoni
La data de 11 aprilie, la orele 19:27, braileanul T.C. (24 de ani), in timp ce conducea autoturismul in regim taxi, pe Calea Calarasilor, la intersectia cu strada Tineretului, a surprins-o si accidentat-o pe R.E. (59 de ani), din Braila, care se angajase in traversarea strazii pe marcajul pietonal. In urma evenimentului, femeia a suferit leziuni corporale usoare, pentru care a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale, fara sa ramana internata. Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, si in cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.