Stiri

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Reclamantul este cercetat pentru port ilegal de arma
Marti, 9 aprilie, la orele 00:05, politistii din cadrul Sectiei 1 de Politie Rurala Braila au fost sesizati, prin apelul de urgenta 112, de T.M. (21 de ani), din satul Corbu-Nou, comuna Maxineni, cu privire la faptul ca, in seara zilei de 8 aprilie, in jurul orelor 22:00, in timp ce se afla intr-un local din sat, sapte persoane i-au sustras un telefon, i-au distrus o combina muzicala si l-au amenintat cu acte de violenta. Politistii au inceput sa desfasoare cercetari, stabilind ca infractiunea de furt nu se confirma, telefonul fiind gasit ulterior de acesta la concubina lui, si ca autorii distrugerii se numesc V.V. (20 de ani) si I.R. (22 de ani), ambii din acelasi sat. Ulterior, reclamantul si-a retras plangerea penala pentru distrugere. Pe timpul verificarilor s-a stabilit ca, in seara de 8 aprilie, tanarul de 21 de ani a purtat asupra lui un cutit tip briceag, acesta recunoscand ca ii apartine si ca l-a purtat in respectivul cafe-bar. Cutitul a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor si celui in cauza i-a fost intocmit dosar penal pentru port ilegal de arma alba.

S-a stabilit ca autorii furtului sunt doi minori
La data de 6 februarie 2013, O.M. (36 de ani), din satul Perisoru, orasul Ianca, a sesizat la Politie faptul ca, in ziua de 28.01.2013, persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil, in valoare de 150 de lei. in urma cercetarilor desfasurate de politisti a rezultat ca autorii faptei se numesc P.S. (11 ani) si P.M. (12 ani), ambii din orasul Ianca. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

Condamnat depistat si incarcerat in penitenciar
La data de 9 aprilie., politistii din cadrul Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru l-au depistat pe M.R. (25 de ani), din comuna Zavoaia, care, la data de 1.04.2013, a fost condamnat de Judecatoria Galati, la executarea pedepsei de un an si doua luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. Tanarul a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

Vrancean depistat in timp ce comercializa ilegal lemne
Ieri dimineata, la orele 9:00, politisti de la Sectia 4 de Politie Rurala Ianca si Postul de Politie Comunal Mircea Voda au actionat in targul organizat saptamanal in aceasta comuna si l-au depistat pe S.L. (23 de ani), din comuna Mera, judetul Vrancea, in timp ce oferea spre vanzare dintr-o autoutilitara material lemnos, fara a avea autorizatie in acest sens si fara a elibera bon fiscal. Impreuna cu reprezentanti din cadrul Ocolului Silvic Ianca s-a stabilit ca cel in cauza transporta cantitatea de 4,31 m3 lemne, din specia salcam, care a fost ridicata in vederea confiscarii si lasata in custodia Ocolului Sivic Ianca. Fata de vrancean a fost luata masura sanctionarii contraventionale cu amenda in valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice.

Transporta deseuri feroase fara documente de provenienta
La data de 9 aprilie, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Romanu au executat o actiune pentru combaterea actelor ilicite de comert, ocazie cu care a fost depistat M.E., din comuna Slobozia Bradului, judetul Vrancea, care transporta cu autoutilitara deseuri din fier a caror provenienta nu a putut fi dovedita. In urma cantaririi incarcaturii au rezultat 150 kg de materiale feroase, care au fost ridicate in vederea confiscarii si valorificarii, in conditiile legii. Pe timpul acestei actiuni au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale in valoare totala de 2.450 de lei.

Sanctiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier
In ziua de 9 aprilie 2013, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere. Politistii au constatat 108 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 25.175 de lei, au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere si retras 8 certificate de inmatriculare.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.