Stiri

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Minor cercetat pentru lovire
La data de 8 aprilie, la orele 17:00, T.T. (58 de ani), din comuna Tufesti, a sesizat politistilor de la postul de politie comunal faptul ca, in ziua de 6 aprilie, la orele 20:00, localnicul I.I. (17 ani) a patruns in locuinta lui si l-a lovit cu pumnul in zona fetei. Din primele verificari s-a stabilit ca minorul l-a agresat pe reclamant, intrucat mama lui s-a mutat la domiciliul acestuia, iar el nu este de acord cu acest lucru. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente.

Politistii l-au incarcerat in penitenciar
In dimineata zilei de 8 aprilie, la orele 8:30, la sediul I.P.J. Braila s-a prezentat braileanul G.M. (25 de ani), pe numele caruia Judecatoria Braila a emis, la data de 5.04.2013, mandat de executare a pedepsei de 3 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de viol si lipsire de libertate in mod ilegal. Tanarul a fost preluat de politistii Biroului Urmariri si incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.
Reamintim ca, in ziua de 25.07.2012, in jurul orelor 15.30, in timp ce se deplasa pe jos pe strada Baldovinesti, impreuna cu fratele ei, in varsta de 15 ani, E.D. (21 de ani), din municipiu, a fost abordata de G.M. care a invitat-o pe aceasta sa urce in masina pe care o conducea. Intrucat fata l-a refuzat, acesta a amenintat ca ii agreseaza pe ea si pe fratele ei. De teama, tanara a urcat in masina si a fost condusa de suspect pe un drum din afara municipiului, pe camp, intre localitatile Praporgescu si Vadeni, unde, sub amenintarea cu acte de violenta, acesta a obligat-o sa intretina un raport sexual normal cu el. Dupa ce a fost depistat, la data de 4.08.2012, tanarul in cauza a fost prezentat Judecatoriei Braila care a admis propunerea Parchetului si a emis pe numele lui mandat de arestare preventiva, pe o perioada de 29 de zile, pentru comiterea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal si viol, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila.

Sanctiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier
In ziua de 8 aprilie 2013, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere. Politistii au constatat 113 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 26.130 de lei, si au ridicat in vederea suspendarii doua permise de conducere.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.