CS Faurei si Viitorul Ianca au terminat nedecis derby-ul etapei a IV-a

ArticoleSimilare

CS Faurei si Viitorul Ianca au terminat nedecis derby-ul etapei a IV-a
CS Faurei si Viitorul Ianca au terminat nedecis derby-ul etapei a IV-a

Sâmbătă, 13 septembrie, Liga a 4-a a programat meciurile etapei a IV-a, în care s-a disputat și derby-ul dintre CS Făurei și Viitorul Ianca. Per ansamblu a fost o etapă a oaspeților, care au câștigat în trei meciuri, în timp ce gazdele s-au impus doar într-o partidă, iar derby-ul etapei s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Golgheterul rundei a fost Georgel Pungă de la Voința Vișani, care a marcat 5 goluri pentru echipa sa în meciul jucat pe stadionul Municipal din Brăila contra celor de la Dacia Unirea 2.

Partida de la Vişani dintre cele două echipe din fruntea Ligii a 4-a a fost una care s-a apropiat de nivelul Ligii a 3-a, fiind un meci echilibrat, în care ocaziile de gol nu au lipsit, dar în care ambele echipe au fost destul de prudente.

Stelian Nicoliţă a irosit prima ocazie de gol a partidei în minutul 2, iar în minutul 6 a şutat peste poartă, de la 20 de metr. Cosmin Necoară a scăpat singur spre poarta apărată de Dorinel Sfârlea, în minutul 19, a şutat din careu, dar portarul gazdelor a reușit să pareze. Mădălin Stoican a şutat, în minutul 28, în plasa laterală și scorul a rămas 0-0.

În minutul 46 Novac a pătruns în careul oaspeţilor, a şutat plasat şi Denis Jalbă a avut o intervenţie in extremis. În ultimele 10 minute, Crăciun de la oaspeţi, Stelian Nicoliţă şi Cloşcă de la gazde au ratat din poziţii bune şi derby-ul s-a încheiat nedecis, 0-0.

CS Făurei: Sfârlea – M. Mâță, Stroia, Teleagă, C. Grozea – G. Novac (min. 84 M. Bosoi), D. Tudose (min. 84 Frățilă), D. Percă, V. Cloșcă (min. 73 D. Apostol) – Ad. Moroșanu (min. 53 I. Bogoș), S. Nicoliță. Antrenor: Mihai Ciobanu.

Viitorul Ianca: D. Jalbă – N. Zăgan, I. Smeu, C. Dobrin, G. Colniceanu – Cr. Irimia, C. Necoară (min. 90+3 M. Ghiviciu), M. Stoican ( min. 86 R. Sterpu), M. Ioniță – V. Durbacă (min. 64 A. Crăciun), D. Cazan (min. 72 Stroe). Antrenor: Viorel Ciucașu.

La juniori A1 Viitorul Ianca a câștigat cu 2-0.

Rezultatele și autorii golurilor în celelalte meciuri din etapa a IV-a a Ligii a 4-a:

Voinţa Şuţeşti – Comunal Cazasu 2-0 (2-0). Golurile au fost marcate de Custură în minutul 18 și Călin în minutul 45. La juniori A1 echipa din Cazasu a câștigat cu 4-1.

Gloria Movila Miresii – Dunărea Tichileşti 1-4 (1-1). Oaspeții au deschis scorul în minutul 37 prin Datcu, iar în minutul 44 Panțuru a restabilit egalitatea. În minutul 49 S. Cazan a readus echipa din Tichilești în avantaj, iar Prisăcăreață în minutul 73 și Radu în minutul 79 au majorat avantajul oaspeților, care au obținut astfel prima victorie în această ediție a Ligii a 4-a. La juniori A tot oaspeții au câștigat, scor 1-3.

Viitorul Însurăţei – Pandurii Tudor Vladimirescu 1-2 (1-2). Pentru gazde a marcat Ivan în minutul 22, iar golurile învingătorilor au fost marcate de Goleanu în minutul 9 și Ioan Șerbănescu în minutul 32. la juniori A1 Viitorul Însurăței a câștigat cu 4-0.

Dacia Unirea 2 Brăila – Voinţa Vişani 0-10 (0-5). Echipa din Vișani a făcut scor în meciul cu Dacia Unirea Brăila, marcând câte 5 goluri în fiecare repriză. Autorii golurilor au fost: Nazîru (12, 17), Bulancea (30), Butiseacă (36, 38) și Georgel Pungă (49, 52, 68, 76, 78). La juniori oaspeții au învins cu 3-2.

După patru etape, pe primele două locuri se mențin CS Făurei și Viitorul Ianca, ambele cu câte 10 puncte. Pe locul 3 a trecut Voința Vișani, care a acumulat 9 puncte, la fel ca Voința Șuțești, dar au golaveraj mai bun. La juniori A1 Viitorul Ianca s-a distanțat în clasament, cu 12 puncte, fiind urmată de Dacia Unirea 2 Brăila și ACS Comunal Cazasu, ambele cu câte 9 puncte.