Sport

CS Faurei joaca la Galati primul meci al barajului de promovare in Liga a 3-a

CS Faurei joaca la Galati primul meci al barajului de promovare in Liga a 3-a

CS Făurei, campioana Ligii a 4-a brăilene, va reprezenta judeţul Brăila la barajul de promovare în Liga a 3-a, unde va întâlni în dublă manșă pe CS Universitatea “Dunărea de Jos” Galați, câștigătoarea Ligii a 4-a din Galaţi și deținătoarea Cupei României – faza județeană din județul vecin.

Echipa din Făurei este manageriată de fostul internațional Bănel Nicoliță, iar în echipă alături de Bănel, evoluează și frații săi Stelică Nicoliță (29 de ani) și Aurel Nicoliță (35 de ani). Stelică Nicoliță este golgeterul recent încheiate ediții din Liga a 4-a Brăila, jucător ce a evoluat și în Liga a 2-a la Dacia Unirea Brăila, iar Aurel Nicoliță este portar cu meciuri la nivelul Ligii a  3-a. În lotul celor de la CS Făurei mai sunt și alți jucători care au meciuri la nivelul Ligii a 3-a: George Tudor, Dan Percă, Marian Mâţă, Ionuţ Huţu, Alexandru Zărnescu, Marius Moroianu, Alexandru Cotigă sau Dan Percă.

CSU ”Dunărea de Jos” s-a (re)înființat în urmă cu aproape un an și au un lot tânăr, dar care a reușit ”eventul” în sezonul fotbalistic 2017-2018 organizat de AJF Galați.

Lotul cu care CSU ”Dunărea de Jos” a câștigat Cupa și campionatul în județ și din care profesorul Cătălin Savu va alege pentru jocurile de baraj este: Adrian Anastasie, Giuliano Apostol, Vladuț Antofe, Andrei Brumaru, Daniel Cană, Constantin Chiciuc, Alexandru Codreanu, Andrei Constantinescu, Cristian Crişan, Daniel Dajbog, Sorin Dănăilă, Ionuţ Florea, Constantin Gheorghiu, Cosmin Gârleanu, Adrian Grigoraş,  Mădălin Hilohi, George Iacob, Lucian Ignat, Bogdan Ion, Valentin Lungu, Nicuşor Măstăcan, Octavian Moise, Dănuţ Morogan, Robert Neagu, Alexandru Paţilea, Alexandru Perju, Bogdan Popov, Dragoş Rotaru, Costin Serea, Alexandru Stancu, Marius Stoian, Gheorghiţă Ţuiu.

Primul meci al barajului de promovare în Liga a 3-a dintre CS Făurei și CS Universitatea “Dunărea de Jos” Galați se va disputa sâmbătă, 23 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Oțelul” din Galați. Partida va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Rusandu Lucian din Sfântu Gheorghe, arbitru din lotul de Liga 1. Acesta va fi ajutat de arbitrii asistenți Bucsi Imre-Laszlo din Sfântu Gheorghe și Biro Zsolt din Belin.

Rusandu Lucian a mai arbitrat pe Dacia Unirea Brăila de 5 ori în ultimii 8 ani, ultimul meci fiind cel din Cupa României cu CSU Craiova. Bucsi Imre-Laszlo este tot arbitru de Liga 1, care însă a mai arbitrat pe dacia Unirea Brăila în anii 2010-2011. Biro Zsolt este un arbitru în vârstă de 28 de ani, care a debutat în primăvara acestui an în Liga a 3-a, dar nu a arbitrat până în prezent nici o echipă brăileană.

Meciul retur este programat sâmbătă, 30 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul din Făurei.

Anul trecut, campioana județului Brăila, Victoria Traian a trecut de barajul de promovare după ce a trecut cu două victorii de campioana județului Vaslui. Din păcate, Victoria Traian nu a adunat decât trei puncte în seria a II-a din Liga a 3-a și a retrogradat. Victoria Traian a câștigat campionatul Ligii a 4-a în sezonul trecut în dauna celor de la CS Făurei, care au fost lideri până în ultima etapă.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •