sâmbătă, 24, februarie 2024
11 °c
Ro

CS Faurei a incheiat turul Ligii a 4-a neinvinsa

CS Faurei a incheiat turul Ligii a 4-a neinvinsa
CS Faurei a incheiat turul Ligii a 4-a neinvinsa

Liga a 4-a la fotbal a programat la sfârșitul săptămânii trecute meciurile din etapa a XI-a, ultima a turului. Echipa fraților Nicoliță a câștigat și în această etapă și a încheiat turul de campionat neînvinsă, cu un avans de 8 puncte față de următoarea clasată, Victoria Traian, dar aceasta mai are de disputat restanța cu Gloria Movila Miresii. Golgheterul etapei a fost Stelică Nicoliță, care a marcat 4 goluri pentru CS Făurei în victoria de la Tichilești.

gol S. Nicolita
gol S. Nicolita

În această etapă gazdele și oaspeții și-au împărțit punctele, fiecare cu două victorii, iar un meci s-a terminat la egalitate. Egalitatea s-a menținut și la numărul de goluri, atât echipele gazdă cît și oaspetele, marcând câte 15 goluri. Singura echipă care nu a marcat în această etapă a fost Voința Șuțești, care a cedat pe teren propriu, scor 0-2, în meciul cu Victoria Traian.

Rezultatele complete ale etapei a XI-a:

Dunărea Tichileşti – CS Făurei 1-6 (0-3). Pentru CS Făurei au marcat Vlad Omer (16), Stelică Nicoliță (20, 24, 46, 69), C. Bardaș (84). Golul de onoare al gazdelor a fost marcat de Florin Sfârtoc în minutul 81. La juniori A1, în derby-ul etapei, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 3-3 (2-1).

Viitorul Însurăţei – Dacia Unirea 2 Brăila 3-3 (2-2). Pentru Viitorul Însurăței au marcat Viorel Cheleș în minutele 30 și 85 și Marius Coman în minutul 43. Toate cele trei goluri ale echipei pregătite de Vasile Darie au fost marcate de Marin Iordache în minutele 26, 40, 70. La juniori Însurățeiul s-a impus cu 3-2.

Victoria Cazasu – Gloria Movila Miresii 6-2 (1-0). Pentru Cazasu au marcat: Al. Cotigă (31), Banciu (51), Tănase (53, 63) și Ionuț Matei (75), I. Oaie (78). Pentru Gloria au marcat Ștergărel (61) și Dumitrana (89). La juniori Movila Miresii a câștigat cu 1-0.

Voinţa Şuţeşti – Victoria Traian 0-2 (0-1). După un start bun de campionat echipa din Șuțești s-a stins. Golurile victoriei oaspeților au fost marcate de Manuel Pârlițeanu în minutele 12 și 55. La juniori Voința Șuțești a câștigat cu 7-1.

Pandurii Tudor Vladimirescu – Voinţa Vişani 5-2 (2-0). După un start de campionat în care au pierdut 8 meciuri consecutive, pandurii tudor Vladimirescu pare a-și reveni. Dacă etapa trecută a câștigat în deplasarea de la Ianca, în ultima etapă a turului Pandurii s-a impus clar în fața celor de la Vișani prin golurile marcate de Fătu (41), Șerbănescu (43), Andrieș (55, 60) și Tănase (67). Pe final de meci oaspeții au mai redus din handicap prin golurile marcate de R. Vasile (78) și Fodulu (87). La juniori Pandurii au obținut prima victorie, câștigând cu 8-5, juniorii din Tudor Vladimirescu marcând în acest meci tot atâtea goluri câte marcaseră în celalalte 9 de până acum.

În clasamentul echipelor de seniori la sfârșitul turului de campionat, pe primul loc se află CS Făurei cu 28 de puncte, urmată de Victoria Traian cu 20 de puncte, din 9 meciuri jucate. Pe locul 3 a urcat Victoria Cazasu cu 17 puncte, iar pe locul 4 se află Voința Șuțești cu 16 puncte. În pofida celor două victorii consecutive la final de tur de campionat, Pandurii Tudor Vladimirescu a rămas pe ultimul loc, cu 6 puncte.

La juniori A1 pe primul loc se află CS Făurei, cu 26 de puncte, fără înfrângere, urmată de Dunărea Tichilești cu 25 de puncte și Viitorul Însurăței cu 22 de puncte.