Sport

CS Făurei a fost aproape de un nou rezultat pozitiv în deplasarea de la Agricola Borcea

CS Făurei a fost aproape de un nou rezultat pozitiv în deplasarea de la Agricola Borcea

Echipa lui Bănel Nicoliță a fost la câteva minute de un nou rezultat pozitiv în deplasarea de la Agricola Borcea. După o partidă în care echipa din Făurei a avut o posesie bună și multe ocazii de a marca, Agricola Borcea a câștigat cu 1-0 (0-0).

În prima repriză CS Făurei a arătat ca o echipă care se bate pentru primele locuri în clasament, dominând jocul și creindu-și multe ocazii de gol pe terenul echipei care câștigase cu 3-1 la Sportul Chiscani. În minutul 18 Percă a șutat în bara din dreapta portarului, mingea a fost respinsă de un fundaș până la Stelică Nicoliță, iar acesta a șutat peste poartă. În minutul 30 a fost rândul lui Stelică Nicoliță să trimită mingea în bară, iar în minutul 40 Stelică a trimis o scăriță peste portarul Vreme, dar un fundaș al gazdelor venit din spate scoate mingea cu capul și evită golul.

A doua repriză a fost ceva mai echilibrată, dar tot cu o posesie mai bună a celor de la Făurei. Și în această parte a jocului CS Făurei și-a creat câteva ocazii de a înscrie. În minutul 70 Stelică a continuat seria ratărilor, șutul său de la 12 metri fiind scos de portaru Vreme. În minutul 80 Percă a trimis cu capul milimetric pe lângă bara din stânga porții gazdelor. Cum ocaziile se răzbună, în minutul 82, pe un contraatac, gazdele au reușit să deschisă scorul prin Bogdan Zaina. În minutul 86 Gigel Bordei a scăpat pe partea stângă și a șutat pe colțul scurt, dar portarul celor de la Borcea a respins în lateral. În minutul 90 Huțu comite un fault în careu și arbitrul a dictat penalty pentru gazde. George Tudor a reușit să pareze lovitura de pedeapsă și să mențină scorul de 1-0.

CS Făurei a jucat cu următoarea formulă de echipă: G. Tudor (min. 90+2 A. Nicoliță) – M. Mocanu, Cr. Căldăraru, Poterașu, A. Huțu – B. Nicoliță, D. Percă, A. Pușcașu, G. Bordei – S. Nicoliță, Racoviță (min. 65 C. Grozea).

În etapa următoare la Făurei vine FC Rapid București, uan dintre cele trei echipe cu 13 puncte în seria a II-a a Ligii a 3-a. partida se va juca duminică, 30 septembrie, de la ora 17.00. După cinci etape CS Făurei se află pe locul 10, cu 7 puncte și golaveraj 4-5.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •