Politica

Cosmin Răzmeriță: Prin absorbție de fonduri europene, finanțăm noi afaceri și creăm noi locuri de muncă

Cosmin Răzmeriță: Prin absorbție de fonduri europene, finanțăm noi afaceri și creăm noi locuri de muncă

Președintele Pro România Brăila, Ionuț Cosmin Răzmeriță, candidat la funcția de președinte al CJ Brăila și primul pe lista consilierilor județeni ai Partidului Pro România la alegerile locale din 27 septembrie, se mândrește cu mai multe proiecte europene desfășurate în localitățile din județ prin intermediul Grupului de Acțiune Locală Câmpia Dunării, asociație al cărui președinte este.

Cosmin Răzmeriță, în calitate de președinte al GAL Câmpia Dunării a contribuit în mod nemijlocit la realizarea unor proiecte și obținerea finanțării europene, atât pentru autorități locale, cât și pentru firme care au depus proiecte de finanțare pentru înființare și dotare. Mai concret, acesta a venit cu inițiativa unor proiecte în acest domeniu, a elaborat strategia pe baza cărora diverse primării sau firme au depus aceste proiecte și a dat undă verde pentru finanțare.

Cosmin Răzmeriță precizează că în comuna Viziru s-au realizat 3 astfel de proiecte pentru înființarea și dezvoltarea unor inițiative locale.

Un astfel de proiect contractat în comuna Viziru este în valoare de 164.500 lei, proiect intitulat «Sprijin pentru activități de întreținerea și repararea autovehiculelor în comuna Viziru, județul Brăila».

Proiectul răspunde obiectivului general, având în vedere că prin implementarea acestuia, beneficiarul se va dota și se va asigura capitalul de lucru necesar pentru a putea începe să desfășoare activități de întreținerea și  reparare a autovehiculelor (service auto), deci va crește numărul de microîntreprinderi și se vor crea noi locuri de muncă.

Un alt proiect contractat, tot în comuna Viziru, în valoare de 164.500 lei, este al unei societăți comerciale și intitulat «Sprijin pentru desfășurarea de activități referitoare la sănătatea umană»

Proiectul răspunde obiectivului general, având în vedere că prin implementarea acestuia, beneficiarul va susține începerea unei activități aferente CAEN 8690 – alte activități referitoare la servicii pentru populația din mediul rural.

Începerea desfășurării acestei activități este oportună, având în vedere cererea mare existentă atât în comuna Viziru, cât și în localitățile din împrejurimi, populația fiind nevoită să se deplaseze până în municipiul Brăila pentru a beneficia de servicii de sănătate.

O altă societate comercială din comuna Viziru a desfășurat prin intermediul GAL Câmpia Dunării, condus de Cosmin Răzmeriță, un proiect în valoare de 164.500 lei, intitulat «Înființare vulcanizare în comuna Viziru, județul Brăila»

Proiectul răspunde obiectivului general, având în vedere că prin implementarea acestuia, beneficiarul se va dota și va asigura capitalul de lucru necesar pentru a putea începe să desfășoare activități de întreținere și reparare a autovehiculelor (vulcanizare auto). Întreprinderea, prin activitatea sa, va diversifica economia rurală, care este preponderent agrară, va crea locuri de muncă și va susține astfel o dezvoltare economică durabilă.

Cosmin Răzmeriță spune că aceste realizări sunt fapte concrete în atragerea de fonduri europene, atât de necesare și pentru Consiliul Județean Brăila, acolo unde candidează la aceste alegeri din partea Partidului pro România.

„Împreună construim viitorul, finanțând noi afaceri creăm și noi locuri de muncă, prin absorbție de fonduri europene!“ spune Cosmin Răzmeriță.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •