Sport

Constantenii au gasit antidotul pentru atacul celor de la LPS Braila

Constantenii au gasit antidotul pentru atacul celor de la LPS Braila
Constantenii au gasit antidotul pentru atacul celor de la LPS Braila
Constantenii au gasit antidotul pentru atacul celor de la LPS Braila

Sâmbătă după-amiază, handbaliștii brăileni de la echipa de juniori I a LPS Brăila, pregătiți de profesorul Teodor Ciochia, n-au reușit să câştige al doilea meci în turneul de la Roman, în meciul cu CSS 1 Constanța, care să le asigure calificarea la cel de-al doilea turneu semifinal și băieţii antrenaţi de Lăcrămioara Ilie şi Mariana Tudora au învins LPS Brăila cu 28-25 (12-13).

Alexandru Pană a deschis scorul pentru brăileni dintr-o aruncare de la 7 m, iar cele două echipe au mers cap la cap până în minutul 15, când scorul era 7-7. Brăilenii au reușit să se desprindă la două goluri în minutul 18, scor 10-8, iar la pauză au intrat cu un avantaj de un gol, scor 13-12.

În repriza a doua, din minutul 35, Ionuț Ivan s-a accidentat, iar Alexandru Pană a fost luat om la om de apărarea constănțeană și jocul echipei lui Ciochia nu a mai mers, așa că echipa din Constanța a revenit și a preluat conducerea pe tabela de marcaj. Brăilenii au avut de două ori șansa de a egala, la 19-20 și 20-20, dar de fiecare dată Florin Sarcă a ratat atacul și a dat posibilitatea celor de la CSS 1 Constanța să se distanțeze la patru goluri, pentru ca la final să se impună la trei goluri, 28-25.

Pentru LPS Brăila au marcat: Alexandru Pană -12 goluri, Ionuț Ivan -5, Paul Strungariu -4, Georgian Ștefan -2, Dima Resa -1 și Georgian Brânză -1. În poartă, Tudorel Pîrlog a avut trei aruncări de la 7 m parate, dar n-a fost suficient pentru a obține victoria și calificarea mai departe.

În celelalte meciuri ale zilei, LPS Roman a administrat prima înfrângere celor de la CSŞ 2 Bucureşti, câștigând cu 39-35 (18-18), în timp ce Gr.Şc.Petrol Moreni a învins ultima clasată, CSŞ Vaslui, cu 37-22 (16-12).

Înaintea ultimului meci, programat mâine în compania celor de la Grup Școlar Petrol Moreni, echipa brăileană ocupă locul 5 în clasament, cu 3 puncte. În urma victorie de astăzi, CSŞ 1 Constanţa nu mai poate pierde locul patru, având victorie directă la LPS Brăila. Pe primele trei locuri se află CSŞ 2 Bucureşti, Gr.Şc.Petrol Moreni şi LPS Roman, toate cu 9 puncte. Ultimul loc în grupă este ocupat de LPS Vaslui, fără nici un punct.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •