Administratie

Consilierii județeni și-au desemnat prin vot reprezentanții în Consiliile de Administrație

Consilierii județeni și-au desemnat prin vot reprezentanții în Consiliile de Administrație

În ședința extraordinară a Consiliului Județean de astăzi s-au votat reprezentanții CJ în Consiliile de Administrație ale instituțiilor aflate în coordonarea CJ Brăila. Din cele 12 Consilii de Administrație, doar în cel de la Spitalul Județean PNL are un membru și un supleant. Niciunul dintre cei 3 consilieri PMP nu face parte din vreun Consiliu de Administrație.

În Consiliul de Administrației al Bibliotecii Județene “Panait Istrati” Brăila a fost aleasă Bălănică Dragomir Carmelia Mariana (PSD). Din partea PNL a candidat Cortez Vasile.

Reprezentant al Consiliului Județean Brăila în Consiliul de Administrație al Filarmonicii “Lyra-George Cavadia” Brăila a fost aleasă Turcoianu Valentina (PSD).

Reprezentantul Consiliului Județean Brăila in Consiliul de Administrație al  Centrului Județean de Resurse si Asistență Educațională Brăila a fost ales Abăseacă Mihai Gabriel (PSD).

Reprezentantul Consiliului Județean Brăila in Consiliul de Administrație al  Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale a fost aleasă Turcoianu Valentina.

Reprezentantul Consiliului Județean Brăila in Consiliul de Administrație al Palatului Copiilor Brăila a fost aleasă Bordea Daniela (PSD).

Reprezentanții Consiliului Județean Brăila in Consiliul de Administrație al Centrului Scolar de Educatie Incluzivă au fost aleși Ichim Andrei Ionuț, Burtea Fănel și Paladi George – Adrian, toți de la PSD.

În urma votului pentru desemnarea reprezentantilor Consiliului Judetean Braila in Consiliul de administratie al Muzeului Brailei “Carol I” au fost aleși: Văduva Dumitru, Gheorghiu Marian, Bordea Daniela și Negru Marius – membrii plini, iar Dobrotă Marius și Bănică Carmen au fost aleși ca membrii supleanți, toți 6 de la PSD.

Reprezentant al CJ în cadrul Comitetului local de Dezvoltare a Parteneriatului Social din Județul Brăila a fost aleasă Bălănică Dragomir Carmelia Mariana, iar supleant a fost ales Vîlsan Dorel (PSD).

În Consiliul de Administrație al Casei Județene de Asigurări de Sănătate a fost ales Burtea Fănel (PSD).

În Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Brăila au fost aleși: Bordea Daniela (PSD), Pricop Cristian (PNL), iar ca membri supleanți: Văduva Dumitru (PSD) și Căpățână Marian (PNL).

La Spitalul de Pneumoftiziologie, din CA vor face parte consilierii Dobrotă Marius și Abăseacă Mihai, iar supleanți Dumitru Aurel și Negru Marius, toți de la PSD.

Reprezentanți ai Consiliului Județean Brăila în Consiliul Consultativ al Inspectoratului Școlar Județean Brăila au fost aleși Bălănică Dragomir Carmelia Mariana și Dumitru Văduva, ambii de la PSD.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •