ProBr

Conpet Ciresu eliminata la loviturile de departajare in Cupa Romaniei

Conpet Ciresu eliminata la loviturile de departajare in Cupa Romaniei
Conpet Ciresu eliminata la loviturile de departajare in Cupa Romaniei
Conpet Ciresu eliminata la loviturile de departajare in Cupa Romaniei

 

Miercuri de la ora 17.30, la Buzău, Viitorul Locomotiva 2010 Buzău și Conpet Cireșu au oferit un meci frumos, iar echipa care a trecut în faza a treia a Cupei României s-a decis la loviturile de departajare. Ambele echipe au jucat acest meci fără antrenorii principali pe bancă, dar și cu multe absențe în lot.

Brăilenii au început bine meciul de la Buzău și au deschis scorul în minutul 24 prin Alexandru Cireașă, care a reușit un ”golazzo”, cu un șut de la 35 de metri care s-a dus sub bara transversală. După gol brăilenii puteau să mai înscrie multe goluri, dar au ratat din situații de unu la unu, recordman fiind Stelică Nicoliță. Cum ocaziile se răzbună, în minutul 82 gazdele au egalat. Nicola a executat o lovitură liberă, mingea a fost deviată de zid și l-a păcălit pe portarul brăilean, iar meciul s-a dus în prelungiri. Și în cele două reprize de prelungiri Conpetul a ratat din situații ideale de a marca, Lupu, Nicoliță și Alin Radu șutând ori în portar, ori în bară și câștigătoarea avea să fie desemnată la loviturile de la 11 m. Buzoinenii au înscris din toate cele 4 lovituri executate, în timp ce pentru Conpet a marcat Lupu, a ratat Nicoliță, a marcat Bogoș și a ratat G. Preda, calificarea fiind obținută de Viitorul Buzău.

Pentru Conpet Cireșu au jucat: Smochină – Al. Niță (min. 46 Avram), Stănciulescu, G. Preda, Al. Cireașă – Gabriel Gheorghe, M. Iordache, I. Bogoș, Al. Radu – M. Lupu, St. Nicoliță. Echipa a fost condusă de pe bancă de Adrian Baldovin și Ionel Ivan, pentru că principalul Vasile Darie a fost reținut de probleme personale la Brăila.

La jucătorii care se pregătes cu cu CF Brăila, Stănciulescu, Niță, A. Radu, G. Gheorghe, M. Iordache și Nicoliță s-a cunoscut și o anume oboseală, după o perioadă de pregătire cu câte două antrenamente pe zi, cu un antrenament chiar în dimineața meciului, în care jucătorii de la CF Brăila au dat teste fizice. De remarcat evoluția foarte bună a lui Iulian Bogoș.

Vineri 1 august, de la ora 11.00, pe stadionul Municipal din Brăila, Conpet Cireșu va disputa un meci amical cu FC Delta Dobrogea Tulcea, promovată în acest an în Liga a 3-a.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •