Sport

Conpet Ciresu a revenit pe terenul propriu cu o victorie la scor

Conpet Ciresu a revenit pe terenul propriu cu o victorie la scor
Conpet Ciresu a revenit pe terenul propriu cu o victorie la scor
Conpet Ciresu a revenit pe terenul propriu cu o victorie la scor

Sambata 27 aprilie au fost programate partidele din cadrul etapei a XXIV-a din Liga a 4-a la fotbal a judetului Braila. O etapa fara surprize mari, in care vremea frumoasa a adus si multe goluri, dar si situatii hilare.

In partida de la Tudor Vladimirescu, gazdele au facut o greseala inexplicabila, instructorul Dumitrel Buzea operand 5 schimbari, desi fusese avertizat de centralul Ionut Radulescu si astfel rezultatul meciului a fost omologat cu 3-0 pentru Movila Miresii, desi pe teren a fost 3-2. La Gaiseanca s-a produs o alta situatie hilara. Instructorul gazdelor, Fanel Tapu, a dorit sa faca o schimbare in minutul 70, dar cel care trebuia sa fie inlocuit, Sorin Sterian, a refuzat sa iasa de pe teren si dupa trei minute de asteptare, centralul intalnirii, Bogdan Grigore, a fluierat finalul jocului. Desi scorul in acel minut era 3-2 pentru gazde, rezultatul a fost omologat 0-3 in favoarea celor de la Cazasu. La Ciresu s-a produs si un eveniment placut, echipa antrenata de Vasile Darie si Ionel Ivan a revenit pe propriul teren dupa 4 ani de exil.

Rezultatele inregistrate in meciurile de sambata au fost:

Viitorul Galbenu – CS Faurei 2-6 (2-2), golurile fiind marcate de Moldoveanu (12) si Tutulan (18), respectiv Ciurea (16, 30), Cristea (58), Butiseaca (59, 71) si Trestianu (69). La juniori au castigat CS Faurei cu scorul de 5-4.

Viitorul Insuratei – Vointa Visani 9-0 (4-0), golurile fiind marcate de Moldoveanu (4), Iacob (23), Lupascu (24,54), Burlusteanu (33), Ion Madalin (50), Vialli Gheorghita (67,80) si Bratosin (83). La juniori au castigat oaspetii, scor 3-5.

Viitorul Ianca – Avantul Mircea Voda 2-0 (1-0), golurile fiind inscrise de Bratosin (2) si Toni (61). La juniori meciul s-a incheiat la egalitate, scor 1-1.

Conpet Ciresu – FC Tufesti 5-0 (3-0). In derby-ul campionatului, intre echipele de pe primele doua pozitii in clasament, scorul a fost unul in care Conpet a demonstrat ca isi merita locul si a fost un bun joc de pregatire pentru barajul ce va urma in virtutea unei noi promovari in Liga a 3-a. Acest meci a fost si unul in care Conpet a revenit pe terenul din Ciresu, refacut si cu un gazon foarte bun. Pentru lidera clasamentului au marcat: Craciun (41 si 44), Sorin Techiu (43), Coman (72) si Alin Radu (75). La juniori au castigat cei de la FC Tufesti cu 5-1.

La Gropeni gazdele au marcat de 10 ori dupa ce au fost conduse

Dunarea Gropeni – Vointa Sutesti 10-1 (6-1). Cei care au deschis scorul au fost oaspetii, prin Calin in minutul 8, dupa care gazdele au inscris de zece ori prin: Nicusor Matei in minutele 13, 18, 21, 74, 82; Mogos in minutul 30; Simion in minutele 37, 56 si 61 si Dimache in minutul 44. La juniori scorul pe teren a fost 3-3, dar a fost omologat cu 3-0 pentru Dunarea Gropeni, deoarece cei de la Sutesti au folosit un jucator care avea 4 cartonase galbene.

Sportul Chiscani – Victoria Traian 0-2 (0-0), golurile celor de la Traian fiind inscrise de Iorga in minutele 57 si 90+2. La juniori au castigat tot cei de la Traian cu 4-3.

Pandurii Tudor Vladimirescu – Gloria Movila Miresii, a fost omologat 0-3, iar la juniori au casigat cei de la Pandurii cu 7-2.

Vointa Gaiseanca – Vointa Cazasu a fost de asemenea omologat cu 0-3, iar la juniori au invins cei de la Gaiseanca cu 3-2.

In clasamentul Ligii a 4-a de seniori, Conpet Ciresu s-a distantat la 13 puncte de FC Tufesti, echipa clasata pe locul al doilea, care dupa 24 de etape a acumulat 53 de puncte. Locul 3 in clasament este ocupat de Victoria Traian, cu 50 de puncte, iar locurile 4 si 5 sunt ocupate de Dunarea Gropeni si Viitorul Insuratei, ambele echipe invingand in aceasta etapa la noua goluri diferenta, cu cate 48 de puncte. Ultimele trei locuri in clasament au ramas de asemenea neschimbate, Vointa Sutesti – 13 puncte, Vointa Gaiseanca -11 puncte si Viitorul Galbenu -6 puncte.

La juniori, lider detasat se mentin cei de la CS Faurei, cu 93 de puncte, in timp ce Avantul Mircea Voda se afla pe locul 2, cu doar 67 de puncte. In aceste conditii CS Faurei este matematic castigatoarea campionatului de juniori A1, avand un avans de 26 de puncte, iar in joc mai sunt doar 24 de puncte in ultimele 6 etape. Astfel jucatorii pregatiti de Viorel Pene se pot pregati de calificari si de etapa pe zona la juniori A1.

 

 

 

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.