Evenimente Lifestyle

Concurs „Rochia mult visata”, la Targul de nunti de la Braila

Concurs „Rochia mult visata”, la Targul de nunti de la Braila
Concurs „Rochia mult visata” la Targul de nunti de la Braila
Concurs „Rochia mult visata” la Targul de nunti de la Braila

Un concurs care are drept premiu “Rochia mult visata” de orice mireasa se desfasoara, in acest sfarsit de saptamana, la Targul de nunti de la Promenada Mall Braila, castigatoarea urmand sa fie desemnata duminica, 7 aprilie.

La Targul de nunti de la Promenada Mall Braila puteti vedea rochii de mireasa, amenajari, saloane de nunta, servicii foto-video, verighete, accesorii, tortul miresei, ofertele restaurantelor, decoratiunile, invitatii sau lumanari pentru astfel de ocazii.

Va prezentam mai jos regulamentul concursului:

1. ORGANIZATOR:

Concursul cu tema “Rochia mult visata” este organizat si desfasurat in cadrul Tragului de Nunti Promenada Mall Braila in, perioada 5- 7 aprilie 2013. Participantii la acest concurs sunt obligati sa respecte termenii prezentati in Regulamentul Oficial al Concursului (denumit in continuare “Regulament”), asa cum este specificat in continuare.

2. CONDITII DE PARTICIPARE:

In concurs se poate inscrie orice persoana, cetatean roman, exceptie facand angajatii Organizatorului, rudele acestora de gradul I, precum si alte persoane asociate expozantilor participanti la Targul de nunti care ofera taloanele de concurs.

3. INSCRIERE:

Pentru a participa la concurs este necesar sa se completeze talonul primit la targ si sa se depuna in urna amenajata in Zona Zvon. Talonul este valid daca se completeaza toate campurile solicitate si daca se bifeaza o singura optiune oferita: Care este rochia mult visata? O rochie de mireasa sau O rochie de ocazie?

Atentie un participant la targ va completa UN SINGUR TALON de concurs; completarea multipla va atrage automat dupa sine descalificarea.

4. DURATA:

Concursul se desfasoara in perioada 5 aprilie 2013, incepand cu orele 10:00, pana la data de 7 aprile 2013, orele 20:00, cand va avea loc extragerea castigatorului.

5. DESEMNAREA CASTIGATORULUI:

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in data de 7 aprilie, la orele 20:00. Extragerea va fi efectuata in prezenta expozantilor participanti la targ de catre un client ales aleatoriu prezent in Promenada Mall Braila la ora respectiva. Se va verifica talonul extras pentru a se vedea daca toate campurile sunt completate. Ulterior se vor mai extrage inca doua taloane, de rezerva, dupa acelasi criteriu.

6. PREMIU:

Castigatorul concursului va avea posibilitatea sa isi comande o rochie de mireasa sau de ocazie conform optiunii inscrise in talonul de concurs, la firma Giracom Style – Special Mariage – situata in Galati,  Str. Nicolae Balcescu Nr. 5 – in valoare maxima de 1500 RON. In cazul in care tinuta comandata depaseste aceasta valoare, castigatorul va suplimenta cu suma de bani care reprezinta diferenta.  Castigatorul nu poate opta pentru primirea contravalorii premiului in bani sau pentru returnarea unei sume de bani daca tinuta comandata are o valoare mai mica de 1500 RON.

Castigatorul va fi contactat telefonic de catre organizator imediat dupa extragere. Castigatorul se va prezenta in termen de 15 zile lucratoare la sediul Giracom Style pentru a-si comanda rochia mult visata. In cazul in care nu va face acest acest lucru, organizatorul va contacta persoana posesoare al celui de-al doilea talon de rezerva extras.

7. LITIGII:

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri, decizia Organizatorului este definitiva. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata campaniei si va face public acest lucru.

8. CONFIDENTIALITATEADATELOR

Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la prezenta campanile promotionala si sa nu le dezvaluie tertilor fara consimtamantul scris al participantilor, in conformitate cu prevederile legii nr. 677/21.11.2001.

Participantul la promotie in calitate de persoana vizata, are conform Legii677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de accesa date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul deopozitie (art. 15). Datele personale inregistrate nu vor fi procesate sau introduse de organizator sau de alta persoana in vreo baza de date, aceste date fiind necesare numai ?i exclusiv pentru identificarea beneficiarilor campaniei promotionale.

9. CLAUZE FINALE:

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea validarii unui castigator si reluarea extragerii pana la validarea unui alt castigator, de exemplu: imposibilitatea contactarii.

Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea concursului in conditiile normale conform celor prezentate, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare.

Prin inscrierea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.