Social

Concurenta acerba pentru posturile scoase la concurs la Spitalul Judetean Braila

Concurenta acerba pentru posturile scoase la concurs la Spitalul Judetean Braila

Concursul pentru ocuparea celor 60 de posturi scoase la concurs la Spitalul Județean Brăila a trecut de prima etapă, cea a selectării dosarelor. Salariile din sistem au făcut ca mulți candidați să se înscrie pentru cele 60 de posturi scoase la concurs, la unele dintre ele concurența fiind de peste 10 de candidați pe loc.

Pentru postul de kinoterapeut s-au înscris cinci candidate, toate trecând de selecția dosarelor. Și pentru postul de fizioterapeut s-au înscris tot cinci candidate, dintre care trei s-au înscris și pentru postul de kinoterapeut.

Pentru cele 3 posturi de asistent medical radiologie sunt 6 candidate, dintre care două debutante. Pentru postul de asistent medical de laborator grad principal s-au înscris 7 candidate, dar au rămas în concurs doar șase, una neîndeplinind condiția de grad principal. Pentru postul de asistent medical debutant la Compartimentul Diabet, nutriție și boli metabolice sunt două candidate.

Postul de lăcătuș la Spitalul Județean Brăila a atras 29 de candidați, dar 13 dintre ei au fost respinși la selecția dosarelor pentru lipsa documentelor specifice postului, astfel că au rămas 16 candidați pentru un post de lăcătuș.

Pentru postul de fochist și-au depus dosarele de înscriere la concurs 13 candidați, dar unul a fost respins pentru lipsa autorizației ISCIR. Pentru postul de zugrav-vopsitor și-au depus inițial dosarele de înscriere un număr de 16 candidați, dar în concurs au rămas doar 8. Șapte dintre ei au fost respinși pentru lipsa certificatului de calificare și unul pentru dosar incomplet.

Pentru cele 8 posturi de asistent medical generalist debutant au fost depuse 69 de dosare de înscriere la concurs, dar 11 candidați au fost respinși din cauza lipsei unor documente la dosar.

Pentru 10 posturi de asistent medical generalist cu studii postliceale și-au depus dosarele de înscriere la concurs 84 de candidați, dar 13 dosare au fost respinse, neîndeplinind condițiile prevăzute în anunț.

Pentru cele 13 posturi de asistent medical generalist cu grad principal s-au înscris la concurs 39 de candidați, dar în urma selecției dosarelor au rămas 37 de candidați.

Pentru postul de auditor grad I sunt 7 candidați înscriși la concurs. Pentru postul de tehnician II la serviciul informatic au rămas în concurs 6 candidați, după ce unul a fost respins pentru neîndeplinirea condiției de vechime. Pentru postul de brancardier la UPU și-au depus dosarele de înscriere la concurs 30 de candidați, dar 6 dosare au fost respinse.

Pentru cele două posturi vacante de garderobier la Spitalul Județean sunt 41 de candidați, iar pentru cele 3 posturi de liftier sunt 10 candidați înscriși la concurs.

Pentru postul de șofer la serviciul administrativ s-au înscris 12 candidați, dar cinci dintre ei au fost respinși la selecția dosarelor, trei pentru lipsa diplomei de bacalaureat și câte unul pentru lipsa vechimei sau a cazierului auto.

Pentru postul de statistician debutant la serviciul evaluare și statistică medicală s-au înscris 14 candidați, dar doi au fost respinși pentru lipsa diplomei sau certificatului care să ateste competențele de cunoștințe operare PC.

Pentru cele 4 posturi de registratori medicali au fost depuse 83 de dosare, dar 11 dosare au fost respinse pentru neîndeplinirea condițiilor de concurs.

Pentru cele 4 posturi vacante de asistent medical generalist grad principal la UPU sunt 15 candidați care au trecut de proba selecției dosarelor. Pentru postul de registrator medical la UPU sunt 13 candidați pe loc.

Pentru cele 4 posturi vacante de infirmier la UPU Brăila s-au înscris 17 candidați, dar 6 au fost respinse pentru neîndeplinirea condițiilor de concurs. Pentru postul de îngrijitor curățenie la UPU s-au înscris trei candidați, iar pentru cele 4 posturi de îngrijitor curățenie în spital din cele 120 dosare depuse au rămas în concurs 111 candidați.

Pentru cele 8 posturi de infirmier în spital s-au înscris la concurs 94 de candidați, dar 11 dintre ei au fost respinși la selecția dosarelor.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •