Administratie

Comisia de la teatru este completa

Comisia de la teatru este completa
Comisia de la teatru este completa
Comisia de la teatru este completa

Anuntul a fost facut ieri de primarul Aurel Simionescu. Acesta a spus ca se pot demara toate procedurile de incepere a concursului pentru ocuparea functiei de manager. Edilul spera ca se vor inscrie la acest concurs mai multi doritori, nu doar trei-patru.

Comsia de examinare pentru stabilirea noului manager al teatrului Maria Filotti a fost definitivata. Ieri am aflat si numele celui de-al saselea membru al comisiei, in persoana managerului Teatrului Bulandra. Astfel, George Mihaita, directorul Teatrului de Comedie din Bucuresti; Aura Corbeanu, vicepresedinte UNITER; Nicolae Mandea, prorector la UNATC si Alexandru Darie, managerul teatrului Bulandra vor fi membrii comisiei, condusa de consiliera independenta Simona Draghinescu.
„Am finalizat comisia de concurs unde sunt cei patru de care v-am vorbit, plus domnul Darie care este manager la Teatrul Bulandra din Bucuresti, deci am intrat intr-o formula in care se va putea tine concursul de manager la Teatrul „Maria Filotti”. Am ajuns la acest nivel pentru a nu avea discutii ca va urma comisia de contestatii si aici trebuiesc alte persoane de acelasi nivel”, a declarat primarul Aurel Simionescu.
O data cu plecarea lui Bodolan din teatru, primarul spune ca lucrurile incep sa intre pe un fagas normal. Mai nou, conducerea interimara a Teatrului Maria Filotii intentioneaza sa aduca pe scena braileana si elevii din liceele brailene care sunt pasionati de teatru.
„Am zis ca pe 10 iunie… am emis dispozitia ca sa fie perioada de 45 de zile. Sa vedem si cine vine la concursul de la teatru pentru postul respectiv? Deocamdata zic eu ca teatrul se misca din punct de vedere al activitatii, avem si piese noi si piese in reluare, avem si parteneriate cu alte teatre care au venit si au prezentat spectacole. Incercam sa aducem in teatru si alte actiuni si alte activitati inclusiv si ale liceelor noastre, inclusiv din afara, deci eu cred in continuare in teatru nu numai ca si teatru ci ca si o institutie de cultura in care se intampla o serie intreaga de alte lucruri.”, a mai spus primarul in incheiere.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.