Silviu Mares 9 ianuarie 2013
CJ Braila doreste sa obtina independenta energetica pentru toate cladirile publice
CJ Braila doreste sa obtina independenta energetica pentru toate cladirile publice
CJ Braila doreste sa obtina independenta energetica pentru toate cladirile publice

Consiliul Judetean Braila are in plan ca toate cladirile publice din Braila, inclusiv iluminatul stradal, sa isi obtina independenta energetica si sa treaca de la consumul clasic de energie electrica, la cel de energie ecologica, proiect care va duce la scaderea considerabila a facturilor la curent.

“Lucram la un proiect prin care sa ne ob?inem independenta energetic si cream un sistem de produce de energie ecologica, respectiv energie alternativa eoliana sau fotovoltaica. Vom alimenta cu energie tot ce inseamna cladiri publice, scoli, licee, spitale, unde acum sunt consturi foarte mari, incusiv iluminatul public. Nu trebuie sa producem mai mult decat consumam. Cu acest proiect pe energie verde sunt convins ca vor scadea foarte mult costurile”, a declarat presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu.

Presedintele CJ a mai spus ca proiectul, care se afla in faza de concepere, va fi realizat printr-un program de mediu si ca spera sa fie pus in practica in maxim un an si jumatate.

Comentarii

2 thoughts on “CJ Braila doreste sa obţina independenta energetica pentru toate cladirile publice, inclusiv pentru iluminatul stradal

  1. Pe vremea lui Simionescu la primarie se spune: ‘platiti-va facturile la caldura ca altfel va ia mama naibii si mai dam o subventie de cateva milioane iarna asta de la bugetul local ca sa tinem in viata cet-ul. Noroc ca se inghesuie lumea sa plateasca taxele locale, ca altfel nici la buget nu aveam bani sa va platim facturile neachitate’.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.