Sport

CF Braila a pierdut amicalul cu SC Bacau

CF Braila a pierdut amicalul cu SC Bacau
CF Braila a pierdut amicalul cu SC Bacau
CF Braila a pierdut amicalul cu SC Bacau

Miercuri, de la ora 18.00, pe stadionul “Letea” din Bacău, CF Brăila a întâlnit pe SC Bacău într-un nou meci amical în această perioadă de pregătire. Lipsiți de aportul a trei jucători, toți cu probleme medicale, brăilenii au pierdut cu 3-0 (1-0).

Prima repriză a fost una foarte bună pentru elevii lui Alin Pânzaru, care și-au creat mai multe ocazii de gol, dar cei care au marcat au fost băcăuanii. La o centrare în careu, în minutul 31, mingea la lovit în genunchi pe Laurențiu Ivan și a intrat în poartă, 1-0 pentru SC Bacău, la singura lor acțiune mai periculoasă la poarta brăilenilor. De partea brăilenilor Stelică Nicoliță a fost la capătul majorității fazelor ofensive ale echipei sale, trimițând o dată mingea în bară, iar la o altă fază, după ce a driblat portarul a trimis în fața porții, dar Lozneanu a degajat de pe linia porții, din fața lui Onofraș, după ce în minutul 34 Spătaru a șutat sub transversală.

În partea a doua a jocului au intrat și ceilalți jucători de pe banca de rezerve, în marea lor majoritate jucători sub 21 de ani și fără prea multă experiență, iar asta s-a văzut în joc, Bacaul reușind să mai înscrie de două ori. În minutul 51 Perariu a degajat lung și fostul atacant al CF Brăila, Bogdan Rusu a scăpat singur și a marcat pentru 2-0. Scorul final a fost stabilit de Ungureanu, în minutul 84, după ce atacantul gazdelor l-a driblat pe portarul Leu. Oaspeții ar fi putut înscrie golul de onoare, dar Olenic a ratat un penalty în prelungiri, șutând în transversală.

A fost o primă repriză bună pentru noi și asta m-a mulțumit. În această fază de pregătire nu este relevant scorul, a spus Alin Pânzaru.

În prima repriză pentru CF Brăila au jucat: Mitrea – M. Dima, Olenic, Ivan, Ghiocel – Spătaru, Ndigwe, S. Frunză, G. Iordache – S. Nicoliță, Onofraș. În repriza a doua au intrat: Comănescu, Leu, D. Zaharia, Al. Niță, C. Stănciulescu, Al. Muscă, D. Mucuță, Gabriel Gheorghe, Marcel Gheorghe, Petean, Al. Radu. Singurul jucător al CF Brăila care a jucat tot meciul a fost Olenic. Nu au jucat în acest amical datorită unor accidentări: Necoară, Spiridon și Francis Agbleta.

Sâmbătă de la ora 11.00, pe stadionul Municipal din Brăila, CF Brăila va întâlni într-un alt meci de pregătire echipa de Liga a 3-a, Oțelul 2 Galați.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •