ProBr

CF Braila isi completeaza lotul cu un atacant de Champions League

CF Braila isi completeaza lotul cu un atacant de Champions League
CF Braila isi completeaza lotul cu un atacant de Champions League
CF Braila isi completeaza lotul cu un atacant de Champions League

CF Brăila a început astăzi o nouă săptămână de pregătiri, perioadă în care va disputa și două meciuri amicale, miercuri după amiază, de la ora 18.00, în deplasare la ACS Bacău, iar sâmbătă pe Municipalul brăilean cu Oțelul II Galați.

Luni dimineață a participat sub comanda antrenorului Alin Pânzaru și Marius Onofraş, un fotbalist care are în CV un titlu de campion al României obținut cu Unirea Urziceni în sezonul 2008-2009, iar în anul următor a jucat cu această echipă în Champions League, fiind coleg cu Sorin Frunză, cel care a avut o contribuție majoră la venirea acestuia la CF Brăila. În sezonul 2010-2011 a câștigat Cupa României cu Steaua Bucureşti. Din 2011, Marius Daniel Onofraş a evoluat la CSMS Iaşi, cu care a reușit promovarea în Liga 1, dar conducerea celor din Copou au decis în vară să renunțe la serviciile jucătorului care va împlini 34 de ani pe 17 august.

Onofraş a discutat deja cu conducerea echipei ajungându-se la un acord, urmând ca până la finalul săptămânii să semneze contractul în aceleași condiții ca și ceilalți jucători.

Alexandru Musca
Alexandru Musca

Astăzi după-amiază a sosit și un alt atacant, Alexandru Georgian Muscă, fotbalist care a împlinit 18 ani pe 27 martie anul acesta și care a evoluat la Farul în campionatul trecut în turneul play-out. Atacantul constănțean a jucat pentru CF Brăila în amicalul cu Metalosport Galați și în zilele următoare părinții acestuia fac demersurile pentru a obține dezlegarea de la clubul de care aparține, CSS 2010 Constanța, el fiind împrumutat în sezonul trecut la Farul, dar a jucat în 2012 și pentru juniorii Oțelului Galați.

În cursul acestei săptămâni se mai așteaptă clarificarea situației contractuale a încă unui mijlocaș central, în vârstă de 24 de ani, jucător cu peste 60 de meciuri la nivelul ligii secunde, care așteaptă zilele acestea să fie declarat liber de contract pentru a putea semna cu CF Brăila.

Conducerea CF Brăila speră ca în aceste zile să rezolve și cu transferul atacantului de 16 ani, Dragoș Mucuță, cel care a marcat 3 goluri în amicalul cu Metalosport Galați. Părinții atacantului brăilean vor să-l aducă la Brăila pe acesta și în perioada următoare sperăsă obțină acordul de transfer de la Oțelul Galați.

Conform surselor noastre, pe lângă jucătorii menționați mai sus se mai intenționează aducerea unui fundaș central sau a unui mijlocaș la închidere, cel puțin la nivelul celor aflați acum în lot. În ceea ce-l privește pe Cosmin Necoară, acesta este singurul care încă nu a semnat noul contract, dar se speră ca zilele următoare și acesta să se alinieze celorlalți componenți ai lotului care au semnat noile acorduri cu clubul brăilean, care au semnat contracte valabile pe un an sau în cazul celor mai tineri pe un an cu drept de prelungire unilaterală din partea clubului pentru încă un an. Bogdan Dumitru, fundașul brăilean care și-a reziliat contractul cu Gloria Buzău și care s-a pregătit o perioadă cu CF Brăila, a ales să plece și el la Farul Constanța, acolo unde au plecat și Ochia și Robert Neagoe.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •