Politica

Cătălin Boboc: Sunt un om de acțiune

Cătălin Boboc: Sunt un om de acțiune

Cătălin Boboc a demisionat la sfârșitul săptămânii trecute din funcția de prefect pentru a candida la președinția Consiliului Județean Brăila. Acesta se caracterizeză ca fiind un om de acțiune și îi place să se ocupe personal de rezolvarea problemelor, atunci când apar.

În mandatul său de prefect, Boboc a făcut demersuri pentru reabilitarea clădirii în care funcționează Serviciul Pașapoarte și Direcția de Permise auto,apelând la Ministerul de Interne pentru sumele necesare demarării proiectului. De asemenea, acesta a spus că speră ca viitorii prefecți să continue proiectul acesta precum și cel pentru preluarea și reabilitarea clădirii din Piața Traian care să devină sediul Prefecturii.

Cătălin Boboc spune că a decis să se retragă din funcția de prefect al județului și să candideze la președinția Consiliului Județean pentru că iubește Brăila.

Mult prea mult timp, județul nostru a fost secat de șansele lui de dezvoltare economică care să valorifice potențialul formidabil al acestor oameni cinstiți și harnici de aici, oameni profesioniști și calificați, dar care, fără un trai decent, și-au căutat recunoașterea în alte țări.
Cum este posibil ca un județ atât de bogat ca Brăila, să ajungă, în secolul 21, în topul celor mai sărace, dar și îmbătrânite județe din România?!

Cum este posibil ca un fost principal port al țării, pe unde trecea, în anii 1910-1911, cea mai mare parte a cerealelor din Romania și unde se dădea ora exactă în agricultură, cu Bursa de cereale, cu Insula Mare a Brăilei considerată grânarul Europei, cu brăileni de excepție care au scris istorie, precum Ana Aslan, Fănuș Neagu, Panait Istrati, dar și mulți alți iluștri români care au lăsat o amprentă puternică în patrimoniul urbei noastre, ca Anghel Saligny, inginerul care a construit, celebra Moară Violatos, considerată cea mai mare moară pe bază de abur din Estul Europei și mândria întregii țări, să ajungă doar un județ cu legende frumoase, doar un județ de tranzit pentru turiști.

Astăzi, vorbim despre un județ în care, pe fondul sărăciei, a scăzut alarmant natalitatea, iar exodul forței de muncă este tot mai mare, de la o zi la alta.

Ei bine, împreună, vreau să schimbăm aceste lucruri!

Vreau să scoatem Brăila din umbră, să dăm meșurile jos, să reparăm, să construim pentru noi și pentru viitoarele generații! Vreau să ridicăm Brăila la adevăratul său potențial și să-l scoatem din topurile celor mai sărace și îmbătrânite județe din România” spune Cătălin Boboc.

Candidatul propus de PNL la președinția CJ Brăila spune că s-a renunțat la orgolii și s-a decis formarea unei alianțe locale cu partidul Brăila Nouă, condus de Lucian Căprariu, care va candida la alegerile locale din 27 septembrie, pentru funcția de primar al municipiului Brăila.

”Împreună, vrem să facem din Brăila, județul la care visăm cu toții, în care oamenii cresc, rămân și trăiesc demn” spune Cătălin Boboc.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •