Politica

„Cartea minciunilor USL”, document lansat de PDL, va ajunge astazi in toate prefecturile din tara

„Cartea minciunilor USL”, document lansat de PDL, va ajunge astazi in toate prefecturile din tara
"Cartea minciunilor USL", document lansat de PDL, va ajunge astazi in toate prefecturile din tara
„Cartea minciunilor USL”, document lansat de PDL, va ajunge astazi in toate prefecturile din tara

 

„Cartea minciunilor USL”, este titlul unui document de 47 de pagini pe care toate organizaţiile PDL îl vor depune astăzi la toate prefecturile din ţară. Documentul se vrea o panoramă a bilelor negre din cele 22 de luni de guvernare a Uniunii Social-Liberale, anunţă Mediafax.

Prim-vicepreşedintele democrat-liberalilor, Cătălin Predoiu a spus, într-o conferinţă de presă, că USL a început printr-un program mincinos, dar nu a mai vrut să facă la sfârşit un bilanţ.

Predoiu:

PDL s-a ocupat să facă acest bilanţ, această sumă de eşecuri care a însemnat guvernarea USL. «Cartea minciunilor USL» este un document de substanţă, tehnic, în care am inventariat toate minciunile promovate de USL.

Acest document, întocmit de guvernul alternativă al PDL, se doreşte a fi moment de referinţă în faţa celor care vor să cucerească puterea prin minciună, a subliniat Predoiu.

Prim-vicepreşedintele PDL:

Acest document «Cartea minciunilor USL» va fi mâine (sâmbătă – n.r.) depus în toată ţara, la toate prefecturile, de către organizaţiile PDL, mâine, între 10.30 şi 12.00, toate organizaţiile PDL vor depune acest document la prefecturi spre ştiinţă şi vom prezenta publicului vorbele şi faptele USL. Vom prezenta pe o coloană vorbele şi pe o coloană faptele pentru a vedea diferenţa între adevăr şi minciună.

Cătălin Predoiu a menţionat că acest document arată că guvernarea USL a produs „dezastru în mod generalizat” şi că „firul roşu” al acestei guvernări este „incompetenţa care a mers mână în mână cu corupţia”, adăugând că guvernarea USL a oferit pe bandă rulantă „o pleiadă de miniştri care au luat calea tribunalelor şi unii dintre ei calea penitenciarelor, ceea ce este fără precedent”.

Potrivit democrat-liberalului, această guvernare a avut în frunte doi responsabili, Victor Ponta şi Crin Antonescu, care „nu au avut ce să caute în fruntea destinelor românilor”.

Predoiu:

Cum unul s-a dus de la butoane sperăm să-l îndepărtăm şi pe celălalt de la pupitrul de comandă.

Cătălin Predoiu a adăugat că Victor Ponta a rămas singur la putere, în timp ce Crin Antonescu se află „în şpagat graţios” între putere şi opoziţie şi că PDL este singurul partid de opoziţie care face o opoziţie neîncetată la PSD pentru a opri abuzurile USL.

Pe coperta documentului se află pozele lui Victor Ponta şi Crin Antonescu, iar lângă sigla USL este menţionat următorul slogan:

Jaf! Imunitate! Incompetenţă!

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •