Administratie

Campanie de colectare a deseurilor cu premii in electrocasnice

Campanie de colectare a deseurilor cu premii in electrocasnice
Campanie de colectare a deseurilor cu premii in electrocasnice
Campanie de colectare a deseurilor cu premii in electrocasnice

Asociatia RoRec si Primaria Braila organizeaza, in zilele de 13 si 14 aprilie, la Braila, o noua actiune de colectare din campania „Locul deseurilor nu e in casa. Trimite-le la plimbare!”. Astfel, sambata si duminica, intre orele 9.00-17.00, deseurile electrice si electronice se vor colecta la puncte fixe si prin preluare gratuita de la domiciliu sau sediile firmelor si institutiilor.

Punctele fixe de colectare din Braila vor fi amplasate in locatiile:

1. Calea Galati, parcare stadion

2. Calea Galati, parcare bloc Turn

3. Str. Pietatii, complex Mic-spital

4. Cartier Obor, complex Dinamo

5. Sos. Buzaului, intersectie cu Sos. Nationala Veche

6. Sos. Vizirului, intersectie cu str. Mecanizatorilor

7. Piata Independentei, platou Primarie

Pentru posesorii de echipamente grele sau voluminoase, serviciul de colectare de la domiciliu le sta la dispozitie. Numerele de telefon pentru programari sunt 0756.029.357 si 0746.159.182, apelabile de luni pana duminica, intre orele 9.00-19.00.

„Un stil de viata sanatos presupune si un mediu inconjurator la fel de sanatos, pe care il putem avea si prin colectarea corespunzatoare a deseurilor electrice. A le arunca la intamplare, in natura, duce la cresterea gradului de poluare ceea ce afecteaza sanatatea noastra, a tuturor. Asociatia RoRec are misiunea declarata de a realiza, impreuna cu cetatenii si autoritatile locale, un sistem coerent de colectare a deseurilor electrice, contribuind astfel la protectia mediului inconjurator si la bunul mers al unor comunitati civilizate si curate”, declara Dragos Gorun, Manager Regional al Asociatiei RoRec.

Deponentii pot castiga, prin tragere la sorti, unul dintre urmatoarele premii oferite de Candy si Philips, membri fondatori ai Asociatiei RoRec: o combina frigorifica, 3 cuptoare cu microunde, 5 cafetiere, 5 masini de calcat. Extragerea castigatorilor va avea loc pe 14 aprilie, ora 19.00, la Primaria Municipiului Braila.

Campania “Locul deseurilor nu e in casa. Trimite-le la plimbare!” se afla in al patrulea an de derulare, fiind un program dedicat activarii populatiei si informarii asupra necesitatii de a colecta deseurile electrice. Asocia?ia Romana pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizatie non-profit, formata din unsprezece dintre cei mai cunoscuti fabricanti europeni de aparatura electrocasnica prezenti pe piata din Romania.

Practic, RoRec preia responsabilitatea producatorilor de aparatura electrocasnica si se ocupa de toate activitatile necesare colectarii, tratarii, refolosirii, reciclarii si recuperarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), asigurand, in acelasi timp, eliminarea in siguranta si protectia mediului, in conformitate cu legislatia europeana in domeniu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.