Actualitate

Braileni dati disparuti de la domiciliu

Braileni dati disparuti de la domiciliu
Braileni dati disparuti de la domiciliu
Braileni dati disparuti de la domiciliu

Doi brăileni, un bărbat de 35 de ani din comuna Gradiștea și o femeie din municipiul Brăila, sunt dați dispăruți de la domiciliu de familiile acestora. Pentru bărbat s-a dispus urmărirea la nivel național și internațional, iar în cazul femeii căutarea la nivel național.

În ziua de 4 februarie a.c., o tânără de 29 de ani, din municipiul Brăila, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a semnalat că fratele său, Petcu Daniel, de 35 de ani, din comuna Grădiştea, a dispărut de pe teritoriul Italiei, unde se afla de câţiva ani.

Poliţiştii au stabilit că tânărul ar fi plecat în Italia, din luna martie 2007, spunând că se duce la muncă, iar de atunci nu a mai luat legătura cu familia.

Acesta nu suferă de boli psihice, are asupra sa paşaportul turistic şi cartea de identitate.

Semnalmente: înălţime aproximativă 170 cm, constituţie atletică, păr şaten, tuns scurt, cu început de calviţie parietală, ochi căprui, nu prezintă semne particulare.

Acesta a fost pus în urmărire la nivel naţional şi internaţional.

În dimineaţa zilei de 3 februarie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila s-a prezentat un bărbat de 43 de ani, din satul brăilean Lanurile, care a sesizat dispariţia de pe raza municipiului Brăila, din ziua de 02.02.2016, a soţiei sale, Moşescu Daniela, în vârstă de 38 de ani.

Din verificările poliţiştilor a rezultat că aceasta ar fi plecat de acasă, afirmând că se deplasează în municipiul Brăila, pentru a face cumpărături, şi de atunci nu s-a mai întors la domiciliu.

Bărbatul şi-ar fi apelat soţia pe telefonul mobil, însă aceasta nu a răspuns.

Cea în cauză nu suferă de boli psihice şi are asupra ei cartea de identitate.

Semnalmente: înălţime circa 175 cm, constituţie atletică, păr şaten, lung până la umeri, ochi căprui, nu prezintă semne particulare.

Îmbrăcăminte la data plecării de la domiciliu: haină din blană maro, cu glugă, pantaloni tip blue-jeans, ghete din piele neagră.

Pentru aceasta a fost solicitată punerea în urmărire la nivel naţional.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •