Lifestyle

Braileanca Teo Trandafir s-a indragostit din nou

Braileanca Teo Trandafir s-a indragostit din nou
Braileanca Teo Trandafir s-a indragostit din nou
Braileanca Teo Trandafir s-a indragostit din nou

Intr-o postare pe blogul personal, Teodora Trandafir, braileanca care a devenit vedeta TV datorita emisiunilor realizate la Pro TV, Antena 1 sau Prima TV, vorbeste foarte frumos despre iubire, lasand sa se inteleaga ca si-a gasit o noua motivatie sentimentala.
Postarea lui Teo are titlul „Nu-i oare iubirea un muzeu?” si prezinta un personaj profund, care pare ca si-a gasit din nou fericirea, lasand in urma divortul de Constantin Iosef, cu care fosta vedeta tv a fost casatorita doar jumatate de an, pana in luna ianuarie 2013.
„Departe de a fi un sentiment pe care sa reusesti cu stradanie sa-l scoti din context, iubirea e un sindrom, un ansamblu de simptome, un ceva ce te duce, te-aduce, o vesnica maree, un tarm. Fac parte dintr-o categorie de oameni care traiesc din asta, din trezitul de dimineata odata cu primul gand, pe care sa-l pot darui. Receptaculul iubirii mele ma insoteste, ma invioreaza, ma inspira, motiveaza si, in cele din urma, ma sperie. Ma contine. Ma salveaza. Iubirea ma mantuieste.
Iubirea e muzeul pe care-l vizitez, acum, dar a inceput prin a fi fortareata pe care aveam impresia ca trebuie s-o cuceresc, scotand la bataie toate armele. Am iubit urias, tot timpul, nu m-am lasat invinsa de nimeni si nimic. Pe nerasuflate, nemancate, nemeritate, am iubit.
In aceasta vesnica trecere prin viata, am adunat iubire si-am etichetat-o, ca pe exponate. „1984-tricou galben cu ochi verzi”, „1988-sarut fierbinte cu plete lungi”, si tot asa, si tot asa, trecand prin „1998-sandale si zefir”, am dat exemple, nu va agatati de asta! Iar acum, la peste 40, intru cu zambet, in fiecare zi, in muzeul meu, asa cum stiu ca fiecare o face, intr-al sau, iesind doar pentru a ma intoarce, in vizita. Ma gandesc sa ma mut in el de tot, sa nu mai ies, sunt atatea de vazut, ca-n Galeriile Tretiakov, in care se zvoneste ca, pentru a vedea tot, trebuie sa stai 99 de ani, fara sa mananci sau sa dormi. Asa se spune. Cum ar fi?”, a scris Teo pe blogul sau.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.