Silviu Mares 2 decembrie 2012
Bilete de tren cumparate on line cu cardurile MasterCard sau Maestro vor fi mai ieftine cu 15%
Bilete de tren cumparate on line cu cardurile MasterCard sau Maestro vor fi mai ieftine cu 15%

Biletele de tren cumparate online si platite cu un card MasterCard sau Maestro vor fi cu 15% mai ieftine in luna decembrie, 5% din cuantumul discountului fiind acordat de catre CFR Calatori.

Astfel, reducerea se aplica la pretul de vanzare de la casa de bilete, 5% fiind acordata de CFR Calatori, iar 10% de catre MasterCard.

Pentru a accesa oferta promotionala, posesorii unui card MasterCard sau Maestro trebuie sa intre pe site-ul www.cfrcalatori.ro , la sectiunea ‘Cumparare bilete’ si sa-si inregistreze un cont. Dupa ce au completat toate datele necesare, acestia aleg destinatia si confirma plata cu cardul prin serviciul E-Commerce oferit de Raiffeisen Bank. La final, clientul primeste pe e-mail varianta electronica a biletului, care nu este obligatoriu de tiparit, pentru ca identificarea in tren are loc pe baza ID-ului de bilet sau a buletinului de identitate.

Serviciul Bilete CFR online/e-commerce este oferit de CFR Calatori si Raiffeisen Bank. Pe site-ul www.cfrcalatori.ro , toti cei interesati pot gasi mai multe informatii despre utilizarea sa si despre oferta lunii decembrie, valabila pentru cardurile MasterCard si Maestro.

Comentarii

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.