Administratie

Aurel Simionescu: „Doamna Marcu va ramane prefect din punctul nostru de vedere”

Aurel Simionescu: „Doamna Marcu va ramane prefect din punctul nostru de vedere”
Aurel Simionescu: "Doamna Marcu va ramane prefect din punctul nostru de vedere"
Aurel Simionescu: „Doamna Marcu va ramane prefect din punctul nostru de vedere”

Surprize, surpize pentru PC? Autoritatile locale recunosc ca schimbarea din functia de prefect a Mihaelei Marcu ar fi o mare greseala. Pentru ca nimeni cu exceptia celor din PC nu doresc schimbarea acesteia din functie sunt sanse reale ca Mihaela Marcu sa ramana pe functie. 

Vasile Nistor, presedintele executiv al Partidului Conservator declara pe 11 aprilie ca in doar doua saptamani, Mihaela Marcu va fi inlocuita din functie cu Gheorghi Obreja. Astazi, se implinesc doua saptamani de la anuntul facut de acesta si Mihaela Marcu este in continuare prefect!Gheorghi Obreja incearca sa se apropie cat mai mult de scaunul de prefect, insa nici macar cei din PSD  nu il doresc in aceasta functie iar cei din PNL se abtin de la comentarii.

Absolvent al cursurilor de functionar public, Obreja s-a angajat in functia de politist local, clasa I la Serviciul Politiei Locale din comuna Tarlungeni, judetul Brasov. Pentru ca spera ca pana in luna iulie cel tarziu sa conduca Prefectura Braila, Obreja a semnat un contract de munca pe o perioada determinata, mai exact pana in data de 19 iulie.
Astazi, intrebat despre posibila schimbare din functie a prefectului Mihaela Marcu, primarul Aurel Simionescu a facut o declaratie surprinzatoare, pe care insa nu a dorit sa o comenteze pana nu va avea informatii concrete: „Din punctul nostru de vedere, repet, din punctul nostru de vedere, doamna Marcu va ramane prefect. A fost si sedinta de guvern si din cate vedeti avem in continuare acelasi prefect”.
Cuvinte de lauda la adresa acesteia are si senatorul liberal Catalin Boboc care ne-a marturisit ca Mihaela Marcu este un prefect extraordinar, care isi indeplineste sarcinile cu brio, mentionand ca ar fi mare pacat schimbare ei din functie. „Braila are un prefect care s-a achitat foarte bine de aceasta sarcina. Acum un an, numirea prefectului s-a discutat cu PC si PSD, asa cred ca se face si acum”, a declarat acesta.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.