Cultura

Au inceput inscrierile pentru ediția a 9-a a Concursului ”Armoniile Dunarii”

Au inceput inscrierile pentru ediția a 9-a a Concursului ”Armoniile Dunarii”

Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila organizează a noua ediție a Concursului Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii “ARMONIILE DUNĂRII” Brăila, pentru care au început înscrierile, care se vor încheia luni, 12 martie 2018.

Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila, organizează pe 23 martie 2018, în Sala de concerte a Palatului “Lyra” din Brăila, cea de-a noua ediţie a Concursului Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii “ARMONIILE DUNĂRII”. Devenit deja tradiţie, concursul este structurat pe trei categorii de vârstă, respectiv 7-10 ani, 11‑14 ani şi 15-18 ani (neîmpliniţi în ziua concursului), iar înscrierile se fac până pe 12 martie 2018 pe e-mail [email protected], documentele necesare regăsindu-se pe www.vespasianlungu.ro.

Concursul este încadrat în seria de manifestări dedicate împlinirii a 650 de ani de atestare documentară a oraşului Brăila şi Centenarului Marii Uniri.

La ediţia anterioară, Marele Premiu a fost câştigat de Cosmina-Elena Spînu, elevă a Liceului de Arte „Hariclea Darclée” Brăila şi absolventă a Şcolii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Brăila, care va susţine un microrecital în deschiderea evenimentului. Programul artistic mai include, în completarea concursului propriu‑zis: momente de dans modern coordonate de profesor Liliana Stan; recital de muzică uşoară al unor elevi şi absolvenţi ai Şcolii; recitaluri susţinute de Trupa „Schimbul 3” by Adrian Ordean şi de Trupa „Chroma Project” a Şcolii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Brăila; gala laureaţilor.

Juriul este compus din personalităţi marcante ale muzicii uşoare româneşti: preşedinte – Adrian Ordean (compozitor, interpret); Viorela Filip (profesor canto, compozitor, interpret); Marinela Popa (profesor canto, interpret – şef secţie Şcoala de Arte şi Meşteşuguri ,,Augustin Bena” Alba-Iulia); Codruţ Croitoru (solist Trupa “Schimbul 3”, absolvent al Universităţii Naționale de Muzică București); Mariana Iordache (profesor canto – Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila).

Detalii se pot obţine la telefon 0239/612104 sau pe e-mail [email protected]

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •