Atletul brailean Mihai Cirstei mort intr-un accident rutier

ArticoleSimilare

Fostul atlet brăilean Mihai Cîrstei, în vârstă de numai 19 ani a decedat în urma unui accident rutier după ce a intrat cu BMW-ul sub un tir pe DN 1A, în localitatea Ploieștori.

Băiatul a murit în urma rănilor grave suferite. TIR-ul era plin cu paleţi, iar autoturismul ajuns sub autotren s-a făcut praf, şoferul rămânând încarcerat. El a fost scos dintre fiarele contorsionate de echipajele de Descarcerare ale ISU Prahova. Victima se afla în stop cardiorespirator și a fost transportată la spitalul județean de urgență, dar nu a mai putut fi salvat.

Accidentul s-a produs marți seară, la ora 19.50. Cauza producerii a fost nepăstrarea distanţei de siguranţă. După accident, traficul s-a desfăşurat pe un singur fir, alternativ şi a fost reluat în aproximativ o oră.

Născut în 1998, în urmă cu 3 ani  Mihai Cîrstei a făcut parte din lotul național de juniori II al României, în proba de 200 metri. Acesta a mai alergat și în proba de 110 metri garduri, sau 60 metri garduri în sală, și a fost antrenat de profesoara Sica Lazăr, concurând în ultimii ani pentru LPS Brăila/CSM Onești.