Actualitate

Atentie pe unde circuli, Politia Locala e cu ochii pe tine

Atentie pe unde circuli, Politia Locala e cu ochii pe tine

Pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis, în perioada 30 ianuarie – 6 februarie 2018, Poliția Locală Brăila a aplicat un număr de 90 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 15.370 lei şi au fost aplicate un număr de 181 puncte penalizare.  

În ultimele două zile din luna ianuarie și în primele 6 zile din luna februarie, polițiștii locali au depistat aproape 100 de conducători auto care au oprit autovehiculele în mod voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă” sau pe trecerile de pietoni.

Pentru astfel de abateri au fost sancționați cu amendă în valoare de câte 290 lei și câte două puncte penalizare:

M. G.-G., în vârstă de 29 ani, din Brăila, care a circulat cu autovehiculul marca Peugeot pe Calea Călărașilor dinspre strada Danubiului către strada Rubinelor şi a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”.

C. A., în vârstă de 60 ani, din Galați, care în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Mercedes-Benz pe strada Griviței, dinspre strada 1 Decembrie 1918 către strada Vasile Cârlova şi a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”.

S. C., în vârstă de 56 ani, din Brăila, care a circulat cu autovehiculul marca Opel pe strada 1 Decembrie 1918 dinspre B-dul Independenței către strada Unirii şi a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”.

S. Șt., în vârstă de 62 ani, din Brăila care a circulat cu autovehiculul marca Dacia pe strada Nicolae Bălcescu, dinspre Calea Galați către B-dul Al. I. Cuza şi a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu strada Mărășești.

B. S., în vârstă de 39 ani, din Brăila care a circulat cu autovehiculul marca Opel pe B-dul Dorobanților, dinspre strada Tineretului către strada Franceză şi a oprit voluntar la mai puțin de 25 de metri de trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu strada Franceză.

D. Șt., în vârstă de 55 ani, din Brăila, care după ce a circulat cu autovehiculul marca Volkswagen pe strada 1 Decembrie 1918 dinspre strada Griviței, către strada Roșiorilor şi a oprit voluntar la mai puțin de 25 de metri de trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu strada Roșiorilor.

R. I.-C., în vârstă de 22 ani, din Brăila,  care după ce a circulat cu autovehiculul marca Renault pe strada Mihai Eminescu, dinspre strada Golești către Piața Traian şi a oprit voluntar pe colțul intersecției cu strada Ana Aslan.

D. C., în vârstă de 28 ani, din Brăila, care în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca BMW pe Calea Călărașilor dinspre strada Vapoarelor către strada Danubiului şi a oprit voluntar pe colțul intersecției cu strada Danubiului.

C. M., în vârstă de 36 ani, din Brăila, care în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Volkswagen pe Calea Călărașilor dinspre strada Vapoarelor către strada Danubiului şi a oprit voluntar pe colțul intersecției cu strada Danubiului.

I. A.-Valentin, în vârstă de 42 ani, din Brăila, care a circulat cu autovehiculul marca Land Rover pe strada 1 Decembrie 1918 dinspre strada 1 Decembrie 1918 către strada Roșiorilor şi a oprit voluntar în stația mijloacelor de transport în comun.

P. A.-D., în vârstă de 42 ani, din Brăila, care calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Skoda în sensul giratoriu Piața Traian dinspre Calea Galați către strada Constantin Hepites şi a oprit voluntar în stația mijloacelor de transport în comun.

D. R.-G., în vârstă de 32 ani, din Brăila, care în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Dacia pe Calea Călărașilor, dinspre strada Radu Negru către strada Milcov şi a oprit voluntar la mai puțin de 25 m de stația mijloacelor de transport în comun.

I. B.-V., în vârstă de 43 ani, din Brăila, care în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Skoda pe strada Ana Aslan, dinspre strada Bastionului către strada Școlilor, pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

B. C., în vârstă de 67 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Opel pe strada Ana Aslan, dinspre strada Bastionului către strada Școlilor, pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

D. M., în vârstă de 30 ani, din Brăila, care în calitate de conducător de auto marca Kia a circulat pe strada Roșiorilor, dinspre strada Dianei către strada 1 Decembrie 1918, sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”.

De asemenea, N. M., în vârstă de 22 ani, din Brăila a fost sancționat de Poliția Locală cu amendă în valoare de 580 lei şi trei puncte penalizare, pentru că în calitate de conducător auto a staționat voluntar cu autovehiculul marca Dacia pe strada Ana  Aslan, pe sensul de deplasare dinspre strada R. S. Campiniu către strada Școlilor, la o distanță mai mică de 25 de metri de colțul intersecției.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •