Sport

ASU Politehnica a învins Dacia Unirea cu 4 goluri marcate în interval de 15 minute

ASU Politehnica a învins Dacia Unirea cu 4 goluri marcate în interval de 15 minute

ASU Politehnica Timișoara a reușit să treacă din nou de Dacia Unirea Brăila fără să primească gol. După ce în tur, la Brăila, timișorenii au câștigat cu 2-0, în meciul de duminică după amiază timișorenii au învins cu 4-0 (4-0). Cele patru goluri au fost marcate în mai puțin de un sfert de oră, între minutele 22 și 35.  

În minutul 10, Jurj, aflat singur pe dreapta, a şutat de la 16 metri peste transversală, iar în minutul 14 Mihai Ene, și el singur cu Moldoveanu, de la 14 metri, dar a fost intuit de portarul Brăilei. În minutul 19, Bedea scăpat singur spre poarta brăilenilor a șutat de la 13 metri lateral stânga în plasa laterală.

În minutul 22 Bendea a centrat pe jos de pe flancul stâng, de la 13 metri, în faţa porţii, unde Cristian Ene a pus latul din careul mic și a deschis scorul.

Minutul 25 a adus dublarea avantajului gazdelor după o fază trasă la indigo. Cristian Scutaru a centrat de pe stânga iar Alin Manea a înscris de la 3 metri lateral dreapta, aproape de bară.

Scorul a luat proporţii în minutul 29, când Adrian Bedea a scăpat de la centrul terenului, a galopat spre poartă, a intrat în careu şi a plasat cu latul de la 12 metri, pe jos, în dreapta portarului, 3-0.

În minutul 3, Alexandru Cherecheş a pătruns uşor prin apărarea adversă şi a înscris de la colţul careului mic, pe lângă portarul Moldoveanu.

În repriza a doua timișorenilor nu le-a mai ieșit nimic. Gazdele au mai cerut un penalty pentru un presupus henț a lui Diakite comis în careu.

 

În minutul 82 Diakite și Mihai Ene s-au lovit reciproc la centrul terenului și arbitrul le-a acordat amândoura câte un cartonaș galben. Primul şut expediat de brăileni pe spaţiul porţii a fost consemnat în minutul 85, prin Diakite, cu un șut pe jos de la 16 metri, chiar pe centrul porții, prins de Borbei fără probleme.

ASU Politehnica Timișoara: Murariu (minutul 75 Borbei) – Jurj, Scutaru, Mera (min. 46 Coadă), Cherecheş – Manea, Ignea, Dros, Bedea – O. Ursu (min. 60 Trip), Cristian Ene. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Dacia Unirea Brăila: Moldoveanu – Coteţ (min. 55 Subţirică), Prunescu, Moroianu, Muşea – Sahru, Pleşa, Căruţă (min. 46 Izmană), Diakite, Ciucureanu (min.73 Ioniţă) – Van Den Driest. Antrenor: Florentin Petre

Am avut o deplasare foarte lungă, am avut de fapt trei meciuri în ultimile 10 zile… Pentru noi s-a acumulat o oboseală destul de mare, dar nu este o scuză pentru această înfrângere. Am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători cu mare experienţă. O parte din jucătorii noştri probabil încă se gândeau şi trăiau din amintirile victoriei din etapa trecută de acasă cu Energeticianul, încă mai trăiau amintirile frumoase. În repriza secundă, când am echilibrat jocul, chiar puteam să marcăm şi noi, un gol sau maxim două. Pe de altă parte am văzut că aveţi un portar bun, care a scos câteva mingi grele. Luptăm până la capăt, iar în momentul când matematic nu mai avem şanse, ne reorganizăm. Eu deja am semnat un contract cu Brăila. În general sunt om de onoare şi un luptător, şi nu o să cedez vreodată, orice s-ar întâmpla. Am întâlnit oameni buni, care vor să facă performanţă, și voi fi alături de ei atât timp cât autorităţile locale vor sprijini, iar oamenii din oraş vor veni să ne susţină şi să ne poată oferi condiţiile necesare pentru a merge mai departe…”a declarat antrenorul Florentin Petre la finalul meciului de la Timișoara.

sursa foto: http://sporttim.ro

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •