Sport

Astazi au loc semifinalele Cupei Mos Craciun

Astazi au loc semifinalele Cupei Mos Craciun

Miercuri seara, Cupa Moș Crăciun la fotbal în sală și-a desemnat semifinalistele. Cele patru echipe care s-au calificat în penultima fază a competiției sunt Viitorul Ianca, AS Kinder, Pretenașii și FC Buzăului. Nu au lipsit nici contestatarii. Bănel Nicoliță și colegii săi de la Hotel Rebis au fost nemulțumiți de prevederea regulamentului prin care în cazul în care trei echipe sunt la egalitate de puncte, criteriul de departajare să fie golavarajul și numărul mai mare de goluri în meciurile directe.

În primul meci al serii Hotel Rebis a câștigat cu 10-3 (3-2) meciul cu AS Dinamo. Dinamo a deschis scorul în minutul 3 prin Iordache, apoi echipa din Făurei a trecut la conducere prin golurile marcate de Bănel Nicoliță și Dănuț Ion, iar în minutul 16 Dumitrana a marcat pentru 2-2. Cu un minut înaintea pauzei Hotel Rebis a revenit în avantaj prin golul marcat de Alexandru Niță. După pauză echilibrul s-a rupt și Hotel Rebis a mai marcat de 7 ori prin Silviu Moise și Bănel Nicoliță de câte trei ori și Dănuț Ion o dată. Pentru AS Dinamo a mai marcat în repriza secundă Oprescu, în minutul 29, când a înscris pentru 7-3.

Al doilea meci al serii de miercuri a adus față în față pe Luceafărul și AS Kinder. Luceafărul a deschis scorul prin Mădălin Calu, apoi Costel Roșu a egalat din lovitură liberă pentru Kinder. În minutul 14 Tibi Subțirică a readus pe Luceafărul în avantaj, iar în ultimele secunde din prima repriză Mocanu a restabilit egalitatea. După pauză Kinder s-a distanțat la 5-2 prin golurile marcate de Viorel Tănase de două ori și Iulian Bogoș. Pe final de meci Dan Panait a redus din handicap și Kinder a obținut victoria cu 5-3 (2-2) calificându-se în semifinală.

Al treilea meci al serii a fost unul pe muchie de cuțit până pe final. Viitorul ianca și FC Buzăului s-au luptat pentru calificarea în semifinale, iar la final meciul s-a terminat la egalitate 4-4, după ce la pauză ianca a condus cu 1-0 prin golul marcat de daniel Cazan în minutul 8. În minutul 26 Viitorul s-a desprins la 2-0 prin golul marcat de Ghiviciu, iar un minut mai târziu Marius Dima a redus din handicap. După două ratări mari ale lui Bogdan draghia de la FC Buzăului, Ianca a marcat pentru 3-1 prin Andrei Crăciun, după ă pasă primită de la V. Ioniță. În minutul 33 dima i-a pasat lui Alin Ilie care a marcat pentru 3-2, iar în minutul 35 Dima a egalat dintr-o lovitură liberă. În minutul 36 Andrei Crăciun a marcat pentru Viitorul Ianca, iar în minutul 37 Sergiu Simion a marcat după o pasă primită de la Adrian Manole, egalând la 4, scor la care ambele echipe erau calificate în semifinale. Până la final niciuna dintre echipe n-a mai forțat, fapt care a stârnit nemulțumirea lui Bănel Nicoliță și colegilor săi care s-au văzut scoși din competiție.

Ultimul meci al zilei de miercuri s-a jucat între Pretenașii și Spartanii Cazasu. Pretenașii au câștigat cu 9-2 (4-2). Pentru învingători au marcat: Vali Baciu, Eugen Ciobăniță (3), Paul Ioan, Emanuel Moldoveanu (3), Liviu Boariu. Pentru Spartanii au marcat Viorel Banciu și Leonard Piașu.

Joi, de la ora 17.30 se vor întâlni: Viitorul Ianca – AS Kinder, Pretenașii – FC Buzăului.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •