Actualitate

Aproape 100 de sanctiuni aplicate de Politia locala pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis

Aproape 100 de sanctiuni aplicate de Politia locala pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis

Poliţiştii locali rutieri au aplicat în perioada 26.06 – 03.07.2018  un număr de 92 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 15.660 lei şi un număr de 185 puncte penalizare, pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis.

Cu amendă în valoare de 290 lei şi două puncte penalizare a fost sancționat S. R.-Șt., în vârstă de 20 ani, din comuna Tufești, pentru că a după ce condus autoturismul marca Opel pe Calea Galați dinspre str. I. L. Caragiale către str. Nicolae Bălcescu a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”.

Tot aceeași amendă a primit și G. M., în vârstă de 40 ani, din Brăila, care în calitate de conducător de auto marca Hyundai a circulat pe Calea Călărașilor dinspre str. Radu Negru către str. Milcov şi a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”.  Pentru aceeași greșeală a fost sancționat și S. D., în vârstă de 62 ani, din Brăila.

B. C., în vârstă de 58 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi două puncte penalizare, în calitate de conducător de auto marca Volkswagen a circulat pe Calea Călărașilor dinspre Aleea Lebedei către Aleea Cocorilor şi a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”.

M.S., în vârstă de 51 ani, din comuna Tufești, în calitate de conducător de auto marca Opel a circulat pe str. 1 Decembrie 1918 dinspre Bd. Independenței către str. Unirii şi a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”, find sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi două puncte penalizare

V. E., în vârstă de 58 ani, din sat Vărsătura, comuna Chiscani, a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că a condus autovehiculul marca Opel a circulat pe Calea Călărașilor dinspre str. Radu Negru către str. Milcov și a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția Calea Călărașilor cu str. Radu Negru.

B. V., în vârstă de 56 ani, din Brăila a primit de la Poliția locală serviciul rutier o amendă în valoare de 290 lei şi două puncte penalizare pentru că după ce a condus autovehiculul marca Fiat pe Calea Călărașilor dinspre str. R. S. Campiniu către str. Danubiului a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția Calea Călărașilor cu str. R. S. Campiniu.

I. C.-S., în vârstă de 40 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că după ce a condus autovehiculul marca Ford pe str. Școlilor dinspre Bd. Dorobanților către str. Roșiorilor, a oprit voluntar  pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția str. Școlilor cu Bd. Dorobanților.

P. M.-S., în vârstă de 39 ani, din Brăila a fost i el sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare după ce a condus autovehiculul marca Ford pe Calea Călărașilor dinspre str. Vapoarelor către str. Rubinelor și a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția Calea Călărașilor cu str. Danubiului.

A. Dumitru, în vârstă de 42 ani, din comuna Tufești,a primit aceeași sancțiune după ce a condus autovehiculul marca Toyota pe Calea Călărașilor dinspre str. Vapoarelor către str. Danubiului și a oprit voluntar la mai puțin de 25 de metri de trecerea pentru pietoni situată Calea Călărașilor cu str. Danubiului.

Gh. A., în vârstă de 32 ani, din Brăila a primit aceeași sancțiune pentru că după ce a condus autovehiculul marca Skoda pe Calea Călărașilor dinspre str. R. S. Campiniu către Piața Traian a oprit voluntar în intersecția Calea Călărașilor cu str. Danubiului.

Pentru că a oprit voluntar în zona de preselecție a intersecției Bd. Dorobanților cu Calea Călărașilor, după ce a condus autovehiculul marca Daewoo Cielo pe Bd. Dorobanților dinspre str. Mioriței către Calea Călărașilor. M. M., în vârstă de 42 ani, din comuna Cazasu, a fost sancționat de Poliția Locală cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare.

A. M.-N., în vârstă de 50 ani, din Brăila a primit o amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că după ce a condus autovehiculul marca Dacia pe str. 1 Decembrie 1918 dinspre str. Ștefan cel Mare către str. Griviței a oprit în mod voluntar în zona de preselecție a intersecției str. 1 Decembrie 1918 cu str. Griviței.

N. C., în vârstă de 35 ani, din Brăila a primit o amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru în timăp ce a condus autovehiculul marca Opel pe str. Chișinău dinspre str. Grigore Alexandrescu către str. Abrud a oprit voluntar în staţia mijloacelor de transport public de călători.

Tot pentru că a oprit voluntar în staţia mijloacelor de transport public de călători, au fost sancționați cu aceeași amendă și P. T., în vârstă de 69 ani, din Brăila, care a condus autovehiculul marca Opel, și și P.L.-I., în vârstă de 31 ani, din Brăila, care a condus autovehiculul marca Volkwagen,  pe str. Școlilor dinspre Bd. Dorobanților către str. Roșiorilor.

S. M.-Constantin, în vârstă de 69 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru că după ce a condus autovehiculul marca Daewoo pe str. Pietății dinspre Aleea Cutezătorilor către Aleea Parcului a oprit voluntar pe trotuar, în zona Spitalului ”Sf. Spiridon”.

Pentru că au intrat pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”, după ce au circulat pe str. Roșiorilor dinspre str. Dianei către str. 1 Decembrie 1918, M. M.-Fl., în vârstă de 42 ani, și R. V., în vârstă de 56 ani, ambii din Brăila, au fost sancționați cu amendă în valoare de câte 290 lei şi câte 2 puncte penalizare.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •